ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Michael Kyprianou & Co LLC ανακοινώνει ως νέο συνέταιρο τον ειδικό σε θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας Nick Kounoupias

Δελτίο Τύπου

Η δικηγορική εταιρεία Michael Kyprianou & Co LLC ανακοινώνει ως νέο συνέταιρο της τον κ. Nick Kounoupias, διακεκριμένο νομικό στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο κ. Kounoupias θα αναλάβει ως επικεφαλής του τμήματος πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας. Ο κ. Kounoupias εργάσθηκε για 36 χρόνια ως solicitor στο Λονδίνο με αποκλειστική ενασχόληση στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας. Μάλιστα το 2021 του απονεμήθηκε το βραβείο UK IP Champion. Εδώ και πολλά χρόνια είναι στενός συνεργάτης της εταιρείας και στο παρελθόν είχε αναλάβει σημαντικές υποθέσεις μαζί με τον ιδρυτή της εταιρείας Μιχαλάκη Κυπριανού.

Ο Nick Kounoupias ήταν και ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (World Intellectual Property Day) που πραγματοποιήθηκε την 26 Απριλίου στα γραφεία της Michael Kyprianou & Co LLC στη Λευκωσία. Σε αυτήν παρευρέθηκαν τοπικοί και διεθνείς ομιλητές που μοι- ράστηκαν τις γνώσεις τους σχετικά με θέματα της Πνευματικής Ιδιοκτησίας με επιχειρηματίες και άλλους επαγγελματίες. Με τη νέα αυτή συνεργασία το τμήμα πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας επεκτείνει τις υπηρεσίες που προσφέρει για να υποστηρίξει περαιτέρω τους πελάτες στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν, να διαχειριστούν και να προστατεύσουν τα δικαιώματα της πνευματικής τους ιδιοκτησίας.

Το Τμήμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Michael Kyprianou & Co LLC πρόσφατα κατατάχθηκε στην 1η βαθμίδα στην έγκριτη έκδοση αξιολόγησης δικηγορικών εταιρειών ''The Legal 500''.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.kyprianou.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση