ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Αμμόχωστος επιλέγει λεωφορεία Mercedes-Benz

Μία νέα εποχή για τη δημόσια συγκοινωνία της Επαρχίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου συμφώνησε την αγορά 53 λεωφορείων Mercedes-Benz από την Cyprus Imports Corporation, επίσημο διανομέα της Daimler AG για τα λεωφορεία Mercedes-Benz στην Κύπρο.

Οι λόγοι είναι εξαιρετικά απλοί και είναι οι ίδιοι που φέρνουν τα λεωφορεία Mercedes-Benz πρώτα σε προτίμηση πανευρωπαϊκά!

Ασφάλεια, άνεση, τεχνολογία, τήρηση των προδιαγραφών για εκπομπές ρύπων.

Πρόκειται για οχήματα που κατασκευάζονται 100% στην Ευρώπη, δοκιμασμένα και εξειδικευμένα για τη χρήση που προορίζονται, δηλαδή την άνετη και ασφαλή μεταφορά επιβατών.

Οι κύριοι Δημήτρης Παντελή και Σταύρος Λουκά εκ μέρους του ΟΣΕΑ και o κος Αλέξης Άννινος από την πλευρά της CiC επικύρωσαν τη συμφωνία και μέχρι το τέλος Μαρτίου 2022 θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση, με την παράδοση των πρώτων 31 λεωφορείων.

Τα υπόλοιπα λεωφορεία που θα προστεθούν στον συγκοινωνιακό στόλο της Αμμοχώστου θα προγραμματιστούν σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η σύμβαση.

Σίγουρα, είναι μία νέα εποχή για τη δημόσια συγκοινωνία της Επαρχίας, για την οποία η Mercedes-Benz που οδηγεί τη συγκεκριμένη αγορά σε όλη την Ευρώπη, είναι ιδιαίτερα περήφανη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση