ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η αναβάθμιση των προαστίων της Λεμεσού σε κέντρα εναλλακτικής ανάπτυξης

Το νέο πολυτελές οικιστικό αναπτυξιακό έργο της Λεμεσού γειτνιάζει με την παραλία του Lady’s Mile

Newsroom K

Με βάση την έρευνα ελεγκτικής εταιρίας και του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, οι συναλλαγές στον τομέα των ακινήτων βρίσκονται στα ύψη και θα συνεχίσουν μέχρι και το 2022. Αναμφίβολα, η Λεμεσός είναι η πόλη που κρατάει τα σκήπτρα στα έργα ανάπτυξης και υποδομής τόσο στα παράλια, όσο και στο κέντρο και τα προάστια. Τα έργα αυτά συμβάλλουν στην οικονομική ευμάρεια της Λεμεσού, στην προσέλκυση τουρισμού και στην διεύρυνση της αγοράς εργασίας.

Κι ενώ τα αναπτυξιακά έργα στα παράλια της Λεμεσού παραμένουν στα ίδια υψηλά επίπεδα, Κύπριοι και ξένοι επενδυτές αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για πολυτελή αναπτυξιακά οικιστικά έργα στα προάστια της πόλης. Χάρη στα έργα υποδομής που έχουν ήδη τροχοδρομηθεί αλλά και έργων ιδιωτικών επενδύσεων που έχουν ξεκινήσει, φαίνεται ξεκάθαρα η προοπτική μεταμόρφωσης της ανατολικής και δυτικής Λεμεσού σε κέντρο εναλλακτικής ανάπτυξης.

Από πλευράς δημοσίων έργων αναμένεται η ανάπλαση του κύριου οδικού άξονα που διασχίζει τη δυτική Λεμεσό, της Μισιαούλη και Καβάζογλου, η ανάπλαση της πλατείας Συντάγματος στο παλιό λιμάνι και της οδού Ερμού, που μετατρέπεται σε πεζόδρομο και η επέκταση του γραμμικού πάρκου Γαρύλλη. Τα έργα δεν σταματούν εδώ, αφού θα πραγματοποιηθούν επίσης: η μετατροπή των τριών δημοτικών πολυκατοικιών της Μισιούλη και Καβάζογλου σε Δημοτικό Πολυλειτουργικό Κέντρο, η επικείμενη δημιουργία του Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων στην οδό Φιλελλήνων, και η δημιουργία της πρώτης περιβαλλοντικής γειτονιάς της Λεμεσού, στην περιοχή Ομονοίας – Ζακακίου, όπου οι κάτοικοι θα μετακινούνται με ασφάλεια και η χρήση του ιδιωτικού αυτοκινήτου θα αποθαρρύνεται.

Οι αλλαγές αυτές συμβάλλουν στην αναγκαία αναβάθμιση των εν λόγω περιοχών και προσελκύουν επενδύσεις για πολυτελή έργα που αξιοποιούν τη φυσική ομορφιά και το περιβάλλον, διατηρώντας ταυτόχρονα την ταυτότητα της περιοχής.

Αυτή την διαφορετική προσέγγιση υπηρετεί και το έργο Citrine Estates , που αναπτύσσεται από τον Όμιλο CNS. Το νέο πολυτελές οικιστικό αναπτυξιακό έργο της Λεμεσού γειτνιάζει με την παραλία του Lady’s Mile, το μεγαλεπήβολο έργο ‘City of Dreams Mediterranean΄- το μεγαλύτερο καζίνο-θέρετρο της Ευρώπη, και βεβαίως το καταπράσινο δάσος του Φασουρίου, προσφέροντας στους επενδυτές τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη φύση αλλά και να έχουν εύκολη πρόσβαση στην καρδιά της πόλης.

Το έργο αυτό αφορά όχι μόνο διαμερίσματα αλλά ένα συνδυασμό κατοικιών και υπερπολυτελών επαύλεων που αναπτύσσονται σε οικόπεδα που φτάνουν μέχρι και τα 1048m². Με σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, μεθοδολογίες κατασκευής βάσει των υψηλότερων προτύπων, υψηλή αισθητική, πινελιές πολυτέλειας και αποκλειστικότητας και λειτουργίες τεχνολογίας αιχμής, δεν αποτελεί έκπληξη που το έργο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη διεθνή φήμη και προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον ανά το παγκόσμιο.

Το πολυτελές αναπτυξιακό έργο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη του φάση, η οποία θα ολοκληρωθεί το 2021. Η δεύτερη φάση θα περιλαμβάνει εμπορικές και οικιστικές εγκαταστάσεις και η τελική φάση ανάπτυξης θα αφορά την προσθήκη πολυτελών οικιστικών ακινήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο πολυτελές αναπτυξιακό έργο της Λεμεσού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.citrineestates.com ή καλέστε στο +357 25558100

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ένταση μεταξύ Βρετανίας-ΕΕ λόγω καθυστέρησης στα εμβόλια της AstraZeneca

«H ipokrisia tis EE se olo tis to megaleio... apo to 2016 katigorousate ton Trump gia protectionism kai ...»
Gq5yc6  |  11:22

Πρόεδρος: Με διάγγελμα ανακοινώνει μέτρα κατά διαφθοράς

«Aν ο Αναστασιάδης παραδεχτεί ότι είναι μέρος της διαφθοράς, θα τον παραδεχτώ! »
ΑΚΑ  |  10:08

Αδάμος Αδάμου: Κλείνει ο κύκλος μου στη βουλή, όχι όμως στην πολιτική

«Γιατρέ, αν δεν το αντιλήφθηκες ακόμη ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, σε έχει μέσα στα αναλώσιμα. »
ΑΚΑ  |  10:07

Αρχιεπίσκοπος:Ο Ούγγρος πήρε διαβατήριο-Όταν ήταν ο Βενιαμίν δεν μου χαλούσε χατίρι

«Ό,τι και να πει και να δηλώσει αυτός ο άνθρωπος, δεν γείνεται πιστευτός.»
ΑΚΑ  |  10:02

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση