ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η BBF δημιουργεί ένα καλύτερο μέλλον

Έργα πρότυπα υψηλών προδιαγραφών, εμπνευσμένα από τον σύγχρονο τρόπο διαβίωσης και εργασίας

Η BBF έχει ξεχωρίσει ως μια δυναμική παρουσία στον κλάδο ανάπτυξης οικιστικών και εμπορικών ακινήτων, έχοντας καταφέρει -σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και με προκλήσεις περιβάλλον- να διατηρήσει την ηγετική της παρουσία και να καθιερωθεί ως μια εταιρεία που δημιουργεί και αναπτύσσει πρωτοποριακά οικιστικά και εμπορικά έργα υψηλών προδιαγραφών.

Η ονομασία BBF σημαίνει Build. Better. Future. και αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας να οικοδομήσει ένα προσιτό περιβάλλον διαβίωσης που βελτιώνει την ποιότητα ζωής για όσους επιλέγουν ένα ακίνητο της BBF για την κατοικία τους, τον επαγγελματικό τους χώρο, ή για επενδυτικούς σκοπούς. Σήμερα, η BBF διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εξειδίκευσης και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο που μέχρι σήμερα αριθμεί πάνω από 145 αναπτυξιακά έργα στην Κύπρο και την Ελλάδα. Σε αυτό περιλαμβάνονται τα εμβληματικά bbf: sky tower, bbf: marco polo, bbf: eden roc, καθώς και το τρέχον έργο της ανακαίνισης του ιστορικού διατηρητέου ξενοδοχείου Βερεγγάρια στην περιοχή του Προδρόμου.

Με το βλέμμα στραμμένο σε ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον, και στα πλαίσια του πράσινου μετασχηματισμού και ανάπτυξης, η BBF ενσωματώνει μέσα στα έργα της τον βιοκλιματικό σχεδιασμό, την εφαρμογή ηλιακών και φωτοβολταϊκών συστημάτων. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιούνται ποιοτικά κατασκευαστικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και εφαρμόζει τη διαχείριση οικοδομικών αποβλήτων όπως προβλέπει η αντίστοιχη νομοθεσία. Αντίστοιχα, στα πλαίσια της τεχνολογικής μετάβασης και καινοτομίας στον τομέα των ακινήτων, η BBF διαθέτει το ειδικό τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε&Α) το οποίο διαδραματίζει βασικό ρόλο στη δέσμευση της εταιρείας να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία διαβίωσης για τους πελάτες της, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνο για τις τεχνολογικές καινοτομίες.

Δεδομένων των προκλήσεων που σχετίζονται με την αγορά κατοικίας ή τη μετεγκατάσταση μιας επιχείρησης, η BBF στοχεύει στην απλοποίηση της διαδικασίας του τρίπτυχου αγοράς, παράδοσης και συντήρησης του ακινήτου προς όφελος του πελάτη, παρέχοντας σχετικές συμπληρωματικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα, η ομάδα bbf: design σχεδιάζει και υλοποιεί εξατομικευμένες λύσεις εσωτερικού σχεδιασμού ή προσφέρει καθοδήγηση στην επιλογή επίπλωσης και υλικών. Οι ειδικοί του bbf: rent παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες ενοικίασης, ενώ το τμήμα bbf: care διατηρεί τα ακίνητα καθαρά και ασφαλή και είναι πάντα διαθέσιμο σε οποιοδήποτε άμεσο αίτημα με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση.

Ποικιλομορφία και καινοτομία

Το ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο της BBF ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις και καλύπτει διάφορους τύπους ακινήτων. Αυτά ευθυγραμμίζονται με τις σύγχρονες διεθνής τάσεις και εξασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μοναδική ευελιξία και άνεση, μαζί με όλα τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής, επιτρέποντας στους πελάτες της να επενδύουν με αυτοπεποίθηση σε ακίνητα της BBF.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία επιλέγει τοποθεσίες στρατηγικής σημασίας σε αναπτυσσόμενες περιοχές με άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και υποδομές, καθώς και στο οδικό δίκτυο. Με στόχο να εξασφαλίσει στους αγοραστές ακινήτων υψηλότερη ποιότητα ζωής, τα οικιστικά έργα της BBF προσφέρουν άνετη και ποιοτική διαβίωση, παρέχοντας προνομιακές εγκαταστάσεις όπως χώρους εκγύμνασης, προσεκτικά σχεδιασμένους παιδότοπους, κοινόχρηστες πισίνες, ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης και μεγάλους, ανοιχτούς χώρους πρασίνου δημιουργώντας δυναμικούς χώρους διαβίωσης και εργασίας. Από παραθαλάσσια πολυτελή διαμερίσματα, σύγχρονες επαύλεις, μέχρι προσεκτικά επιμελημένα οικιστικά συγκροτήματα κατοικιών στο αστικό τοπίο, σε Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο, Λευκωσία και Αθήνα, η BBF καλύπτει κάθε ανάγκη και προτίμηση.

Μετά από στρατηγική απόφαση της εταιρείας να επεκτείνει και να διαφοροποιήσει τα ακίνητα που αναπτύσσει, η BBF σχεδιάζει και δημιουργεί δυναμικούς εμπορικούς χώρους στη Λεμεσό και σε ευνοϊκές τοποθεσίες, όπως στην παραλιακή γραμμή στο κέντρο της Λεμεσού και σε άλλα κεντρικά εμπορικά σημεία της πόλης, όπου η ζήτηση είναι αυξημένη. Έχοντας σημειώσει σημαντική παρουσία και σε αυτό τον τύπο ανάπτυξης, με την πώληση ήδη τεσσάρων από τα συνολικά 12 εμπορικά έργα της στο τέλος του περασμένου έτους, σηματοδοτεί την επιτυχία της εταιρείας όχι μόνο για τις πωλήσεις των οικιστικών αλλά και των εμπορικών έργων της, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν σε ένα ευρύ φάσμα γραφειακών αναγκών.

Το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο

Η BBF μετά την πρόσφατη παρουσίαση του ανανεωμένου χαρτοφυλακίου για το 2024, παρουσιάζει μερικά από τα οικιστικά, εμπορικά και μεικτής χρήσης έργα της που ξεχωρίζουν για την αρχιτεκτονική αρτιότητα, την καλαισθησία, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, καθώς και τους λειτουργικούς εργασιακούς χώρους που δημιουργεί με γραφεία Α΄ κατηγορίας.

bbf: marco polo

Το πολυαναμενόμενο πολυτελές παραθαλάσσιο έργο :marco polo είναι από τα πιο εμβληματικά έργα της BBF. Αποτελεί εξαιρετικό δείγμα αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικής υπεροχής. Ένα εντυπωσιακά σχεδιασμένο κτίριο που ξεχωρίζει με τη χαρακτηριστική εμφάνιση που προσδίδεται από τη σχεδόν 22 μοιρών κλίση του, προσφέροντας ένα εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα. Αποτελείται από ένα κτίριο με ελεγχόμενη πρόσβαση· διαθέτει χώρο υποδοχής και συνολικά 11 ορόφους με 19 πολυτελή διαμερίσματα και ρετιρέ με ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πληθώρα ανέσεων για προνομιακή διαβίωση σε ειδυλλιακή τοποθεσία με μοναδική και απρόσκοπτη θέα την θάλασσα. Πρόκειται για την επιτομή της πολυτελούς παραθαλάσσιας διαβίωσης.

bbf: flow

Στο πνεύμα των σύγχρονων τάσεων στην αστική ανάπτυξη, με επίκεντρο τον μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό των χώρων διαβίωσης και εργασίας, η BBF προχωρά στην ανάπτυξη και κατασκευή του :flow. Ένα καινοτόμο νέο συγκρότημα μεικτής χρήσης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό. Το έργο αποτελεί τον νέο πόλο έλξης για οικογένειες και επιχειρήσεις, καθώς σχεδιάστηκε για να καλύπτει άψογα τις σύγχρονες ανάγκες και την αυξανόμενη απαίτηση για εξισορρόπηση μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Στόχος του είναι να ενθαρρύνει τη δημιουργία μιας ζωντανής κοινότητας πολλαπλών χρήσεων, όπου το περιβάλλον διαβίωσης συνυπάρχει αρμονικά με τον εργασιακό χώρο.

bbf: eden bay

Ένα οικιστικό έργο στην κατηγορία πολυτελούς διαβίωσης που σηματοδοτεί την επιστροφή της BBF στη μαγευτική Πάφο. Αναπτύσσεται σε μια τοποθεσία μεγάλης τουριστικής αξίας και δεδομένης της υψηλής ζήτησης για πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή, αναμένεται να αποτελέσει μια δημοφιλή επενδυτική επιλογή κορυφαίων προδιαγραφών. Αποτελούμενο από μικρό αριθμό κατοικιών σε ένα κλειστό οικιστικό συγκρότημα, συνδυάζει την πολυτέλεια, την ασφάλεια και την άνεση με τα οφέλη μιας ζωντανής κοινότητας. Οι κάτοικοι του :eden bay όχι μόνο θα εκτιμήσουν την πληθώρα των παροχών -σάουνα, γυμναστήριο, πισίνες, πανέμορφους κήπους, παιδότοπο και αίθουσα coworking- αλλά και θα βρουν σε αυτό έναν ιδανικό τόπο για να απολαύσουν μια ζωή με απεριόριστες δυνατότητες.

bbf: synergy

Αποτελεί ένα σύγχρονο οικιστικό έργο με προδιαγραφές που εμπνεύσουν μια οικιστική κοινότητα. Θα περιλαμβάνει ιδιωτική ανάπτυξη ελεγχόμενης πρόσβασης με 89 μοναδικές μονοκατοικίες που αναπτύσσεται στην Ορόκλινη, μια από τις ομορφότερες τουριστικές περιοχές της επαρχίας Λάρνακας. Το οικιστικό συγκρότημα θα περιλαμβάνει εντός της ιδιωτικής οικιστικής ανάπτυξης, κοινόχρηστους χώρους, όπως παιδότοπο, πισίνα καθώς και ένα προσεκτικά σχεδιασμένο χώρο με γυμναστήριο και σάουνα, καθιστώντας το έργο ένα ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ένα γαλήνιο και οικογενειακό τρόπο ζωής.

bbf: fremont

Στα νέα οικιστικά έργα της BBF συγκαταλέγεται το :fremont. Ένα σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών που επαναπροσδιορίζει την άνεση στο αστικό τοπίο και προσφέρει έναν αποκλειστικό, δυναμικό και μοντέρνο τρόπο ζωής στο Ζακάκι της Επαρχίας Λεμεσού. Με ελεγχόμενη πρόσβαση και τη φιλοσοφία μιας πολυτελούς οικιστικής κοινότητας, προσφέρει άνετη και ποιοτική διαβίωση με την παροχή προνομιακών εγκαταστάσεων όπως χώρους εκγύμνασης, κοινόχρηστη πισίνα, ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης και μεγάλους, ανοιχτούς χώρους πρασίνου.

bbf: haven

Στην ίδια φιλοσοφία κινείται και το :haven, ένα αποκλειστικό συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Παλώδιας, στα γραφικά προάστια της Λεμεσού. Πρόκειται για ένα μοναδικό και πρωτότυπα σχεδιασμένο έργο με ελεγχόμενη πρόσβαση, το οποίο διαθέτει 48 επαύλεις και 12 διαμερίσματα και έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια ασφαλή και γαλήνια οικιστική κοινότητα για τους κατοίκους του. Προσφέρει μια προσεκτικά επιλεγμένη σειρά από ανέσεις όπως clubhouse με γυμναστήριο, σάουνα, καφετέρια και μια φιλόξενη εξωτερική πισίνα μέσα σε καταπράσινους κήπους, προωθώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον όλο το χρόνο.

bbf: evolution

Πρόκειται για ένα εμπορικό κτίριο μοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας με 9 ορόφους, καμπυλωτή σχεδίαση και σε προνομιακή τοποθεσία, στο επιχειρηματικό κέντρο της Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό. Διαθέτει συνολικά 166 θέσεις στάθμευσης και προορίζεται να προσφέρει ανέσεις υψηλού επιπέδου, coworking spaces, καθώς και εστιατόριο για την εξυπηρέτηση των πελατών και των εργαζομένων.

Η επέκταση στην Ελλάδα

Αξίζει να σημειώσουμε την επέκταση της BBF το 2021 στην Ελλάδα, ξεκινώντας τη λειτουργία του πρώτου γραφείου της στην Αθήνα. Συνολικά υπάρχουν 15 έργα στην Αθήνα, το καθένα σε διαφορετικό στάδιο μελέτης και ανάπτυξης, τα οποία βρίσκονται σε προνομιούχες περιοχές της πόλης. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στην ελληνική αγορά έργα που ξεχωρίζουν για την ευελιξία και την άνεση στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Η BBF σε στρατηγική ευθυγράμμιση με τις παγκόσμιες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές της αγοράς ακινήτων, θέτει συνεχώς καινούργιους στόχους ώστε κάθε προσπάθειά της να αντανακλά τη διαχρονική δέσμευσή της· να παρέχει υψηλά επίπεδα ικανοποίησης στους πελάτες της.

Επικοινωνία

+ 357 (25) 010 692

info@bbf.com 

bbf.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση