ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η doValue Cyprus σύμμαχος της Ablebook για μια πιο προσβάσιμη Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Η doValue Cyprus ενώνει δυνάμεις με την Ablebook και μαζί στοχεύουν σε μια Κύπρο που θα προσφέρει ισότιμη αντιμετώπιση και ευκαιρίες σε όλους. Με όραμα μια συμπεριληπτική και προσβάσιμη κοινωνία, η doValue Cyprus στηρίζει το πολυδιάστατο έργο της Ablebook, μιας καινοτόμας εφαρμογής που επιδιώκει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων με μειωμένη κινητικότητα ή αναπηρία στην Κύπρο.

H Ablebook είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα του νησιού που στόχο έχει να προσφέρει έγκυρη πληροφόρηση όσον αφορά τις προδιαγραφές προσβασιμότητας σε υποδομές και υπηρεσίες σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους της Κύπρου. Η εφαρμογή αποτελεί πρωτοβουλία των Ανδρέα Βασιλείου και Συμεών Στυλιανού, οι οποίοι αποφάσισαν να χαρτογραφήσουν ολόκληρη την Κύπρο, για να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, ενθαρρύνοντάς τους να ζήσουν ελεύθερα και ισότιμα. Ταυτόχρονα, η ομάδα της Ablebook μέσα από παράλληλες δράσεις της, παράγει σημαντικό έργο στην ευαισθητοποίηση του κοινού για ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα ή αναπηρία στην Κύπρο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου στα γραφεία της doValue Cyprus, εκπρόσωποι των δύο εταιρειών υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας, που προβλέπει την υλοποίηση κοινών δράσεων για την οικοδόμηση μίας Κύπρου πιο σύγχρονης και προσβάσιμης και κυρίως χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η doValue Cyprus μαζί με την ομάδα της Altamira Real Estate – που διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο ακινήτων του Ομίλου doValue - θα αποτελούν δύο εκ των κύριων χορηγών της πλατφόρμας και θα παρέχουν έμπρακτη στήριξη και τεχνογνωσία για την περαιτέρω ανάπτυξη της εφαρμογής της Ablebook.

 

Σε δηλώσεις της η Ραφαέλα Μιλτιάδους, Marketing Manager της Altamira Real Estate, ανέδειξε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που θα είμαστε μέλος της ομάδας της Ablebook, ακριβώς γιατί με τα άτομα που την απαρτίζουν μοιραζόμαστε κοινό όραμα και αξίες. Η εφαρμογή Ablebook αφενός θα συμβάλει εμπράκτως στη βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με οποιαδήποτε αναπηρία ή κινητική δυσκολία κι αφετέρου θα ενισχύσει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού. Ως doValue Cyprus φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε κάθε πρωτοβουλία που προσθέτει ένα λιθαράκι στην προσπάθεια οικοδόμησης μιας δίκαιης κοινωνίας που θα εγγυάται την ισότητα και την προσβασιμότητα».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Βασιλείου, Διευθυντής και Ιδρυτής της Ablebook δήλωσε: «Καταρχάς, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την doValue Cyprus για τη συνεργασία και υποστήριξη που παρέχει, καθώς έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να ενισχύσουμε περαιτέρω την προσφορά μας προς τα άτομα με αναπηρία μέσω της εφαρμογής Ablebook. Μέσω αυτής της συνεργασίας, καταβάλλουμε ένα επιπρόσθετο και σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του στόχου μας για προώθηση της ισότητας των ευκαιριών και της προσβασιμότητας σε όλους τους τομείς».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση