ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η ECOMMBX συνεργάζεται με το αστέρι του NBA, Sasha Vezenkov, σε μια μοναδική συνεργασία

Δελτίο Τύπου

Σε μια ανατρεπτική ανακοίνωση που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις τόσο στον αθλητικό όσο και τον επιχειρηματικό κόσμο, έχει προχωρήσει η εταιρεία ECOMMBX αποκαλύπτοντας τον αστέρα του NBA, Sasha Vezenkov, ως το νέο πρεσβευτή της εταιρίας (brand ambassador). Η δυναμική αυτής της συνεργασίας, σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της ECOMMBX, συμβολίζοντας την απαρχή μιας περιόδου απαράμιλλου ενθουσιασμού και ανάπτυξης.

Ο Sasha Vezenkov, γνωστός για τις εκπληκτικές του δεξιότητες στο γήπεδο του μπάσκετ και στους Sacramento Kings αλλά και το ήθος που τον χαρακτηρίζει, είναι πλέον έτοιμος να φέρει το νικητήριο πνεύμα του και την εκρηκτική του ενέργεια στην οικογένεια της ECOMMBX.

Με ένα ιστορικό στο ενεργητικό του που συνδυάζει τα υψηλά επίπεδα αθλητικού πνεύματος αλλά και σε συνδυασμό με το δικό του προσωπικό ταξίδι που είναι άξιο θαυμασμού, ο Vezenkov ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες δυναμισμού, θάρρους, επαναστατικότητας και αποφασιστικότητας, αξίες συνώνυμες με τις αρχές της ECOMMBX.

Ένας «Σπαρτιάτης» πολεμιστής στη σύγχρονη αρένα

Η συνεργασία του Vezenkov με την ECOMMBX ξεπερνά κάθε κατεστημένο, σε ένα πάντρεμα αθλητικής αριστείας και επιχειρηματικότητας. Από τα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας του στη Λευκωσία μέχρι και σήμερα ως ανερχόμενο ταλέντο του NBA, το όλο του ταξίδι αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της ECOMMBX στην στήριξη των δικών μας ταλέντων, καταφέρνοντας το ακατόρθωτο και σπάζοντας κάθε κατεστημένο. Το ήθος του Vezenkov όμοιο με Σπαρτιάτη και η ακλόνητη αφοσίωσή του, τον καθιστούν το τέλειο πρόσωπο για να εμπνεύσει τόσο την ECOMMBX όσο και το διεθνές πελατολόγιο της.

ECOMMBX και Sasha Vezenkov: Μια συνεργασία «Slam Dunk»

Η συνεργασία μεταξύ της ECOMMBX και του Sasha Vezenkov αποτελεί τον καλύτερο συνδαισμό μεταξύ στρατηγικής, οράματος και αξιών. Η καινοτόμος προσέγγιση της ECOMMBX στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τη δυναμική παρουσία του Vezenkov, υπόσχεται να προωθήσει την  αναγνωρισιμότητα της ECOMMBX ακόμη περισσότερο. Ο Sasha θα φιγουράρει σαν brand ambassador της ECOMMBX, ως σύμβολο της δέσμευσης της εταιρείας στην υψηλή ποιότητα και στη συνεχή στήριξη της στον αθλητισμό.

Λάβε μέρος και εσύ σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι

Η ECOMMBX καλεί φίλους και συνεργάτες της αλλά και όλους τους φανς του είδους να «γιορτάσουν» μαζί της αυτή τη σημαντική συνεργασία. Καθώς ο Vezenkov συνεχίζει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο NBA, η ECOMMBX στέκεται δίπλα του, στηρίζοντας σε κάθε του βήμα!

«Μαζί αλλάζουμε το παιχνίδι, αλλάζουμε και τους κανόνες»

#ECOMMBX #SashaVezenkov #BrandAmbassador #SpartanSpirit #GameChanger #jointherebellion

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση