ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:58
 

Η ΕΤΑΠ καλωσορίζει την Condor στην Πάφο

Η Condor θα εκτελεί 8 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Αεροδρόμιο Πάφου, συνδέοντας την με την Φρανκφούρτη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και τη Λειψία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου καλωσορίζει την έναρξη δρομολογίων από την αεροπορική εταιρεία Condor στην Πάφο.

Σε δελτίο Τύπου της ΕΤΑΠ αναφέρεται ότι με τις πτήσεις αυτές η Πάφος από τον Απρίλιο του 2020 θα επανασυνδεθεί πλέον με τέσσερις από τις κυριότερες πόλεις της Γερμανίας.

Συνολικά, η Condor θα εκτελεί 8 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Αεροδρόμιο Πάφου, συνδέοντας την με την Φρανκφούρτη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και τη Λειψία ενώ το πρόγραμμα πτήσεων υπολογίζεται να έχει δυναμικότητα 50,000 περίπου εισερχόμενων θέσεων (100.000 επιβάτες).

Σύμφωνα με την ΕΤΑΠ, κρίνεται ως εξαιρετικής σημασίας η κάθοδος της Condor στην Πάφο ιδιαίτερα αυτή την περίοδο όπου οι προκλήσεις από διάφορες σημαντικές αγορές είναι συνεχώς αυξανόμενες και ο ανταγωνισμός πολύ έντονος.

Η Γερμανική αγορά για την Πάφο, προστίθεται, αποτελεί αγορά προτεραιότητας και οι προσπάθειες πάντοτε επικεντρώνονται στην προσέλκυση εκτός από επισκέπτες του καλοκαιριού και επισκέπτες διαφόρων ειδικών τμημάτων της αγοράς με προοπτική, όπως αθλητικό τουρισμό, τουρισμό ειδικών ενδιαφερόντων, περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, τουρισμού υπαίθρου, κ.α.

Συμπληρώνεται ότι η Γερμανική αγορά μπορεί να συμβάλει στην απάμβλυνση της εποχικότητας και επέκτασης της τουριστικής περιόδου ενώ οι προοπτικές προσέλκυσης ακόμη περισσότερων επισκεπτών είναι τεράστιες.

Η έλευση της Condor στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου, αποτελεί το επιστέγασμα συντονισμένων και συλλογικών προσπαθειών που καταβλήθηκαν τους τελευταίους μήνες ιδιαίτερα από το Υφυπουργείο Τουρισμού και την Hermes Airports, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X