ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:19
 

Η ΜΤΝ με τη μεγαλύτερη 4G κάλυψη στην Κύπρο

Επένδυσε συνολικά 23 εκατ. ευρώ, με 93% πληθυσμιακή και 75% γεωγραφική κάλυψη

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώνοντας τη μεγαλύτερη επένδυση που έκανε ποτέ στο δίκτυό της, συνολικά 23 εκατομμύρια ευρώ, η ΜΤΝ διαθέτει σήμερα το δίκτυο με τη μεγαλύτερη 4G κάλυψη στην Κύπρο και φέρνει πιο κοντά τους συνδρομητές της στην Κύπρο, προσφέροντας ακόμη πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη επικοινωνία.

Το 4G δίκτυο της ΜΤΝ προσφέρει 93% πληθυσμιακή και 75% γεωγραφική κάλυψη και 99% πληθυσμιακή και 95% γεωγραφική 3G κάλυψη. Η ΜΤΝ ανατρέπει τα παραδοσιακά δεδομένα στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στη χώρα και επιτρέπει ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Κύπρου να απολαμβάνουν την εμπειρία του δικτύου MTN 4G.

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 200 σημεία εντάσσονται στο MTN 4G δίκτυο ενώ πολλές κοινότητες όπως ο Κάτω Πύργος, η Διερώνα, το Πολέμι, η Αργάκα, η Ασγάτα, το Τραχώνι, η Τερσεφάνου, το Μένοικο, η Τσάδα, η Πέγεια, η Δρούσια, η Επταγώνεια, οι Πάνω Κυβίδες, η Πάχνα, το Κολόσσι, η Ερήμη, η Παλώδιακαλοσωρίζουν για πρώτη φορά την τεχνολογία 4G και οι κάτοικοί τους μπορούνπλέον νακάνουν τα πάντα και να απολαμβάνουν υψηλότερες ταχύτητες στη σύνδεση τους.

Έτσι η Κύπρος κατατάσσεται στις κορυφαίες θέσεις των ευρωπαϊκών κρατών όσον αφορά τις σχετικές υπηρεσίες, ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ αντίθετα πέρυσι βρισκόταν στην προτελευταία θέση της ίδιας λίστας. Η ΜΤΝ παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Κύπρου και την αναβάθμιση των υποδομών της,κάνοντας τη χώρα ακόμη πιο ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις και τουρισμό και αναβαθμίζοντας τον ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

«Με τη μεγαλύτερη επένδυση που κάναμε ποτέ στο δίκτυό μας εδραιώνουμε τη θέση μας ως ηγετική δύναμη στις κυπριακές τηλεπικοινωνίες και παρέχουμε στους συνδρομητές ακόμη υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες. Σήμερα είμαστε το δίκτυο με την μεγαλύτερη πληθυσμιακή και γεωγραφική 4G κάλυψη σε όλη τη χώρα, ενώ παράλληλα επεκτείνουμε και το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών. Όλα αυτά είναι μέρος ενός καλά σχεδιασμένου πλάνου το οποίο υλοποιούμε και έτσι εντάσσουμε την Κύπρο στη νέα ψηφιακή εποχή», τόνισε ο Phillip Van Dalsen, CEO της ΜΤΝ και συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε, να αναπτύσσουμε και να επεκτείνουμε το δίκτυό μας και τις υποδομές μας».
Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: το δίκτυο με τη μεγαλύτερη 4G κάλυψη στην Κύπρο, ακόμη υψηλότερες ταχύτητες και περισσότερη αξιοπιστία στους συνδρομητές της, ποιοτικές και σύγχρονες υποδομές στην ίδια τη χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ένα βήμα πριν το χάος στην Παιδεία

«Εκαλομάθαν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  01:05

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

« Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις ...»
3% προσφορά δανείου αιτηθείτε τώρα  |  20:38

Δίωρη αποχή από του μαθητές για τα τετράμηνα

«ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΣΕΜ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ...»
ΜΑΡΙΑ  |  10:58

Θέμα μηνών η έλευση 5G στην Κύπρο

«Θα μπορούσε κάποιος να μας εξηγήσει γιατί το Βέλγιο ανέβαλε την εισαγωγή αυτής της τεχνολογίας (5G) ...»
Andreas Malis  |  10:14

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X