ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η NIPD Genetics a Medicover Company ανακοινώνει την προσθήκη έξι νέων εξετάσεων υγρής βιοψίας για επιλογή θεραπείας

Δελτίο Τύπου

Η NIPD Genetics ανακοινώνει την προσθήκη έξι νέων εξετάσεων NeoThetis υγρής βιοψίας για επιλογή θεραπείας. Επιπρόσθετα της εξέτασης NeoThetis Ορθοκολικού και NeoThetis ΜΜΚΠ, ενσωματώνονται οι εξετάσεις NeoThetis Μαστού/Γυναικολογικών, NeoThetis Παγκρέατος, NeoThetis Προστάτη, NeoThetis Γαστρικού, NeoThetis Μελανώματος και NeoThetis Παν-Καρκινικού. Με μια απλή αιμοληψία, ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο μπορούν να έχουν γρήγορα, ασφαλή και ακριβή αποτελέσματα που μπορούν να καθοδηγήσουν την επιλογή θεραπείας για πρωτογενή και μεταστατική νόσο αλλά και την επανεκτίμηση της θεραπείας όταν ο ασθενής έχει παρουσιάσει αντίσταση σε προηγούμενες θεραπείες.

Έχοντας πάνω από μια δεκαετία ερευνητικής αριστείας στον τομέα των γενετικών εξετάσεων και του ελεύθερου DNA, οι εξετάσεις NeoThetis σχεδιάστηκαν ειδικά για να παρέχουν ανώτερες επιδόσεις και κλινικά εφαρμόσιμα αποτελέσματα. Οι εξετάσεις υγρής βιοψίας NeoThetis, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην αγορά το 2021, με το NeoThetis Ορθοκολικού (Colorectal) και το NeoThetis NSCLC. Οι μη επεμβατικές εξετάσεις υγρής βιοψίας NeoThetis μπορούν να υπερβούν κάποιες από τις προκλήσεις που αφορούν τη μη προσβασιμότητα του όγκου και την αδυναμία αξιολόγησης των μεταστατικών αλλοιώσεων. Εκτός από τον έλεγχο γενετικών μεταλλάξεων, και οι 8 εξετάσεις NeoThetis, αναλύουν τη μικροδορυφορική αστάθεια, έναν προγνωστικό βιοδείκτη για ανοσοθεραπεία, με αναφορά αποτελεσμάτων εντός 6-9 εργάσιμων ημερών.

Ο Καθ. Φίλιππος Πατσαλής, Ιδρυτής και Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της NIPD Genetics, δήλωσε: ''Πρωταρχικός μας στόχος είναι πάντα να βελτιώνουμε την κλινική διαχείριση και τις δυνατότητες περίθαλψης των ασθενών, παρέχοντας αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας. Πιστεύουμε ότι με την προσθήκη των νέων εξετάσεων NeoThetis, οι οποίες βασίζονται στην ιδιόκτητη και εξελιγμένη τεχνολογική μας πλατφόρμα, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ασθενών αλλά και της αγοράς, παρέχοντας μη επεμβατικές εναλλακτικές επιλογές για γενετικό έλεγχο''.

Η NIPD Genetics a Medicover Company, αναγνωρίζεται ως διεθνής φάρος αριστείας στον τομέα της βιοτεχνολογίας και των γενετικών εξετάσεων. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ογκολογικών υπηρεσιών που περιλαμβάνουν διαγνωστικό έλεγχο κληρονομικού καρκίνου, προφίλ όγκου για συμπαγείς όγκους και εξετάσεις υγρής βιοψίας για επιλογή και επαναξιολόγηση της θεραπείας. Μέσω των εξετάσεων NeoThetis, υπογραμμίζεται η αφοσίωση της NIPD Genetics στους ασθενείς παγκοσμίως, παρέχοντας ακριβή πρόγνωση και καθοδηγώντας τους επαγγελματίες υγείας στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων που ενισχύουν την κλινική διαχείριση και θεραπεία των ασθενών τους.

Σχετικά με την NIPD Genetics a Medicover Company

Η NIPD Genetics είναι κορυφαία καινοτόμος εταιρεία βιοτεχνολογίας με έδρα την Κύπρο, που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παρέχει ένα ευρύ φάσμα μη επεμβατικών γενετικών εξετάσεων. Η ιδιόκτητη τεχνολογική πλατφόρμα και οι υπηρεσίες βιοτεχνολογίας της NIPD Genetics καλύπτουν όλους τους τύπους γενετικών παθήσεων σε ολόκληρο το ανθρώπινο γονιδίωμα και μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλές περιπτώσεις, από εξετάσεις ρουτίνας DNA μέχρι περίπλοκες μη επεμβατικές εξετάσεις, όπως ο προγεννητικός έλεγχος και η υγρή βιοψία. Η NIPD Genetics προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες γενετικών εξετάσεων σε περισσότερες από 30 χώρες στην Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Η NIPD Genetics αποτελεί μέρος της Medicover, μιας κορυφαίας διεθνούς εταιρείας υγειονομικής περίθαλψης και διαγνωστικών υπηρεσιών. H Medicover ιδρύθηκε το 1995 και είναι εισηγμένη στο Nasdaq της Στοκχόλμης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε (www.medicover.com).

Για περισσότερες πληροφορίες:

NIPD Genetics Scientific Communications

communications@nipd.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση