ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η RCB Bank προσφέρει τη νέα κάρτα Mastercard Standard

Η υπηρεσία Cash@POS επιτρέπει στους καταναλωτές να αποσύρουν μετρητά κατά τη διάρκεια των αγορών τους εντός ενός καταστήματος, μέσω ενός τερματικού RCB POS

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η RCB Bank, ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την γκάμα των καρτών που προσφέρει στους πελάτες της που διατηρούν το πακέτο RCB Classic με την νέα κάρτα Mastercard Standard.

Όπως αναφέρεται, οι πελάτες της Τράπεζας στην Κύπρο, έχουν πλέον την δυνατότητα να διαλέξουν την κάρτα του διεθνούς συστήματος πληρωμών, που ανταποκρίνεται στο προφίλ και τις ανάγκες τους με την Mastercard Standard να αποτελεί μια από τις διαθέσιμες επιλογές. Επιλέγοντας την Mastercard Standard, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν επιπρόσθετα οφέλη από την υπηρεσία Cash@POS που έγινε διαθέσιμη από την περασμένη εβδομάδα.

Η υπηρεσία Cash@POS επιτρέπει στους καταναλωτές να αποσύρουν μετρητά κατά τη διάρκεια των αγορών τους εντός ενός καταστήματος, μέσω ενός τερματικού RCB POS.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο Κυριάκος Μιχαηλίδης, Επικεφαλής του Δικτύου Καταστημάτων της RCB Bank ανέφερε ότι η Τράπεζα προσφέρει στους πελάτες της επιλογές για τον τύπο κάρτας, με τον οποίο επιθυμούν να συνδέσουν με τον λογαριασμό τους, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας Mastercard Standard, με την οποία θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την υπηρεσία Cash@POS. Όπως εξήγησε, με αυτή την υπηρεσία, σε περίπτωση που οι πελάτες χρειάζονται μετρητά, η Mastercard Standard τους επιτρέπει να τα λάβουν από το κατάστημα όπου πραγματοποιούν αγορές, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν ATM.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση