ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Treppides Investments & Holdings ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Nine Athens Hotel

Δελτίο Τύπου

Η Treppides Investments & Holdings αποκαλύπτει με ιδιαίτερη χαρά το νέο της έργο, το Nine Athens Hotel. To νέο boutique ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή της Πλάκας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο, που επιβεβαιώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την αφοσίωση της εταιρείας σε κορυφαία έργα φιλοξενίας και σηματοδοτεί μια ακόμα σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό της.

Η Αθήνα βιώνει αυτήν τη στιγμή ένα κύμα τουριστικής ανάπτυξης, παρουσιάζοντας μια μοναδική και πολλά υποσχόμενη ευκαιρία για στρατηγικές επενδύσεις φιλοξενίας. Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες της πόλης, η Treppides Investments επέλεξε αυτή την ιστορική μητρόπολη για το νέο της εγχείρημα, με στόχο να αξιοποιήσει τη δυναμική της αγορά.

Το Nine Athens βρίσκεται σε ένα κτίριο που κάποτε ήταν η έδρα της φημισμένης επιχείρησης κλωστοϋφαντουργίας της οικογένειας Αγγελοπούλου, γνωστό ως «Κίτρινο Κτίριο». Με την πάροδο του χρόνου, το κτίριο έμεινε σε αχρησία και παραμέληση και τελικά εγκαταλείφθηκε στις αρχές του 21ου αιώνα, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής γι’ αυτό το άλλοτε ζωντανό ορόσημο του εμπορικού και κοινωνικού τοπίου της Αθήνας. Σήμερα, το κτίριο έχει ανακαινιστεί πλήρως και είναι έτοιμο ως Nine Athens Hotel ν’ αναβιώσει την παλιά του αίγλη.

Το ξενοδοχείο αντλεί έμπνευση από τις εννέα Μούσες της αρχαίας Ελλάδας, εμποτίζοντας την ατμόσφαιρα με δημιουργικότητα, κομψότητα και πολιτιστικό πλούτο. Κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου περικλείει την ουσία της αρχαίας Αθήνας, συνδυάζοντας άψογα το στυλ, την πολυτέλεια και την υψηλή άνεση. Ένα άλλο πλεονέκτημα του ξενοδοχείου είναι η εγγύτητα και η εύκολη πρόσβαση στα σπουδαία ορόσημα και αξιοθέατα της πόλης.

Δέσμευση στην ποιότητα και την στρατηγική ανάπτυξη

Το ξενοδοχείο Nine Athens αντιπροσωπεύει τη διαρκή δέσμευση της Treppides Investments & Holdings για στοχευμένες επενδύσεις στον τομέα της φιλοξενίας. Η στρατηγική της εταιρείας επικεντρώνεται στον εντοπισμό και την ανάπτυξη ακινήτων σε περιοχές υψηλής ανάπτυξης, διασφαλίζοντας ότι κάθε έργο ευθυγραμμίζεται με το όραμά της για αριστεία και καινοτομία στη φιλοξενία.

Το χαρτοφυλάκιό της περιλάμβανε μέχρι πρόσφατα, αρκετά διακεκριμένα ακίνητα περιλαμβανομένων των γνωστών brands Oniro City, το Oniro Suites και το Asomaton τα οποία διατέθηκαν σταδιακά σε επενδυτές έναντι ιδιαίτερα ικανοποιητικών αποδόσεων. Σήμερα, εκτός από το Nine Athens, στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας παραμένει και το ακίνητο το οποίο μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε ως Destino Pacha Mykonos Hotel. Για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου, ο όμιλος είναι σε διαπραγματεύσεις με εταιρεία διεθνούς εμβέλειας. Κάθε έργο, όχι μόνο ενίσχυσε τη φήμη της εταιρείας, αλλά απέδειξε στην πράξη την ικανότητά της να προσφέρει εξαιρετική, υψηλή, αξία σ’ αυτόν τον κλάδο. Η εταιρεία συνεχίζει να αξιοποιεί στο έπακρο την εκτεταμένη εμπειρία και τις γνώσεις της για να εντοπίσει και να καλλιεργήσει ιδιότητες που δεν υπόσχονται απλώς αποδόσεις, αλλά εμπλουτίζουν και συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του τοπικού τουριστικού τοπίου.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Nine Athens. Για εμάς, το συγκεκριμένο έργο αποτελεί έκφραση του οράματός μας να ενισχύσουμε και να συνεισφέρουμε την ακμάζουσα τουριστική σκηνή της Αθήνας. Οι επιτυχίες μας με προηγούμενα έργα έχουν ενισχύσει την εμπιστοσύνη μας στον τομέα της φιλοξενίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε άλλη μια εμπειρία υψηλού επιπέδου στους εκλεκτούς επισκέπτες μας», δήλωσε ο Νικόλας Τρεππίδης, ιδρυτής της Treppides Investments & Holdings.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση