ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ικανοποίηση ΕΒΕ Λευκωσίας για το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Το ΕΒΕΛ χαρακτηρίζει ως Ιδιαίτερα σημαντικές σε ό,τι αφορά τη Λευκωσία τις επισημάνσεις του κ. Νουρή

ΚΥΠΕ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας εκφράζει ιδιαίτερη ικανοποίηση για το σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας, όπως παρουσιάστηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή και την Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που διοργάνωσε το ΚΕΒΕ.

Μεταξύ άλλων, το ΕΒΕΛ χαρακτηρίζει ως Ιδιαίτερα σημαντικές σε ό,τι αφορά τη Λευκωσία τις επισημάνσεις του κ. Νουρή για τη μεταφορά της Αρχιτεκτονικής Σχολής στη Φανερωμένη συνολικού κόστους 6 εκατομμυρίων ευρώ, Τη δημιουργία φοιτητικών εστιών ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ και Τη χορήγηση 7 εκατομμυρίων ευρώ στο Δήμο της Πρωτεύουσας για την αναστύλωση κτιρίων.

Το ΕΒΕ Λευκωσίας χαιρετίζει ιδιαίτερα την εξαγγελία για τη δημιουργία στη Λεωφόρο Σεβέρη του City Center της πόλης, με την ανέγερση τριών πολυορόφων κτιρίων, όπου θα στεγαστούν το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και το Υπουργείο Μεταφορών.

Το επιμελητήριο εκφράζει επίσης ιδιαίτερη ικανοποίηση και για τις εξαγγελίες της κ. Πηλείδου, η οποία ανέφερε ότι 550 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 7 χρόνια θα κατευθυνθούν στην πράσινη οικονομία και το επιχειρείν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση