ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κατασκευαστικό ρεκόρ για το Limassol Del Mar

Η σκυροδέτηση που πραγματοποιήθηκε είναι μια από τις μεγαλύτερες που έγιναν στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Με ένα ακόμα κατασκευαστικό ρεκόρ για τα κυπριακά δεδομένα στέφθηκε πρόσφατα το Limassol Del Mar, στην έναρξη των εργασιών για το κτήριο της 2ης φάσης του επιβλητικού αναπτυξιακού έργου. Αφού έγιναν οι κατάλληλες εκσκαφές και στηρίξεις για να τεθούν αρχικά τα θεμέλια του δεύτερου κτηρίου, η κατασκευαστική ομάδα προχώρησε το περασμένο σαββατοκύριακο στη βάση πλάκας, με οπλισμένο σκυρόδεμα ποσότητας που ξεπέρασε τα 3,800m³.

Η σκυροδέτηση αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες που έγιναν στην Κύπρο και ουσιαστικά συμπληρώνει το “δύσκολο” κομμάτι του έργου και ανοίγει τον δρόμο για την γρήγορη κατασκευή και του δεύτερου κτηρίου ταυτόχρονα με την κατασκευή του του πρώτου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εξέλιξη των εργασιών της 1ης φάσης του έργου, προχωράει σε γρήγορους ρυθμούς, αφού η κατασκευαστική ομάδα δουλεύει ήδη στον 6ο όροφο, ενώ τα αποτελέσματα είναι πια εμφανή, με το ύψος του έργου να αυξάνεται ανά βδομάδα.

Αυτή τη στιγμή το έργο εργοδοτεί άμεσα ή έμμεσα πέρα των 300 ατόμων, ενώ ο αριθμός των εργαζομένων αυξάνεται συνέχεια, γεγονός που ενισχύει την οικονομία του τόπου.

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από της πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από διαμερίσματα πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων, spa, καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση