ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κωτσόβολος: Από 12/7 με άτοκες δόσεις και στόχο το 35% στην Κύπρο

Ανοίγει καλοκαιριάτικα σε Λευκωσία και Λεμεσό, υπάρχουν σκέψεις και για την Λάρνακα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Καλοκαιριάτικα και εν μέσω πανδημίας το άνοιγμα της ελληνικής αλυσίδας προϊόντων τεχνολογίας Κωτσόβολος στην Κύπρο. Συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μακαρίου θα λειτουργήσει από την μεθεπόμενη εβδομάδα το τριωροφο κατάστημα (πρώην Debenhams) και 2100 τμ και στη Λεμεσό κατάστημα 2 ορόφων 2080 τμ. Στόχος στη Λευκωσία είναι να κτυπήσει 300-400 χιλιάδες επισκέπτες και παγκυπρια κύκλο εργασιών 50 εκατ. ευρώ σε ορίζοντα 5ετιας.

Μαζί με τα καταστήματα αναμένεται να ανοίξει και η ιστοσελίδα της εταιρείας στην Κύπρο.

Μιλώντας στο πλαισιο παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας στην Αθήνα ο CEO Γιαννης Βασιλακος εξήγησε ότι η απόφαση για άνοιγμα τον Ιούλιο, ήταν συνειδητή ώστε να αποφευχθούν εικόνες συνωστισμού. Για τον σκοπό αυτό όπως ανέφερε, οι προωθητικές ενέργειες θα εφαρμοστούν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

"Κωτσόβολος χωρίς δάνειο δεν υπάρχει"

Το μοντέλο της εταιρείας στην Κύπρο θα ειναι στην ουσία το ελληνικό μοντέλο δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Βασιλάκος. Κατα συνέπεια ο Κωτσόβολος θα φέρει τα δάνεια, τις δόσεις, τις εμπορικές πολιτικές με τις άτοκες δόσεις. Φυσικά, τόνισε, θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις ώστε να προσαρμοστεί με την κυπριακή αγορά, το κυπριακό τραπεζικό σύστημα αλλα και τους καταναλωτές οι οποίοι είναι διαφορετικοί από την Ελλάδα. "Θα φερουμε λοιπόν κι άλλες καινοτομίες αλλά Κωτσόβολος χωρίς δάνειο δεν υπάρχει" τόνισε ο κ. Βασιλάκος.

Σημειώνεται ότι οι προαναφερόμενοι τρόποι πληρωμής στην Ελλάδα είναι: πλάνο δόσεων χωρίς πιστωτική κάρτα, πληρωμή στο κατάστημα, άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, web και mobile banking.

Δύο προς το παρόν

Στα πλάνα της εταιρείας στο παρόν στάδιο είναι το άνοιγμα σε Λευκωσία και Λεμεσό, χωρίς να αποκλείει και την Λάρνακα σε μεταγενέστερο στάδιο. Μάλιστα η Λάρνακα ήταν στα πλάνα της εταιρείας πριν την πανδημία που εξέταζε την επιλογή ακινήτου στο Metropolis Mall στην Λάρνακα. Ωστόσο δεν θεωρήθηκε κερδοφόρα επιλογή και η ιδέα εγκαταλείφθηκε. "Θεωρώ ότι η Λάρνακα μπορεί να συμβεί όπως και 2ο μαγαζί στη Λευκωσία " ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Βασιλάκος. Πρόσθεσε ότι το κατά πόσο αυτό θα προχωρήσει, ειναι κάτι που θα δείξει σε ορίζοντα εξαμήνου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση