ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με την πιο απλή επιλογή στην υπεραγορά στηρίζεις τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού!

Προωθητική Ενέργεια

Στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού είμαστε όλες μαζί! Ένα μέτωπο, μια γροθιά, μια πανίσχυρη δύναμη! Δεν αφήνουμε καμία γυναίκα μόνη στον αγώνα της. 

Όλες μαζί πολεμάμε, η κάθε μια με τον τρόπο της, με τις δικές της δυνάμεις και δυνατότητες. Και χάρη στη νέα κίνηση φροντίδας της P&G, δίνεται σε όλες μας η δυνατότητα να ενωθούμε με αυτή την πανίσχυρη δύναμη και να συνεισφέρουμε, να ενισχύσουμε, να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε την κάθε γυναίκα που περνά τη δοκιμασία της.

Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Μα, με τον πιο απλό τρόπο, διαφοροποιώντας ελάχιστα μια αγοραστική μας συνήθεια: στο σουπερμάρκετ, επιλέγουμε τις υπεραγορές Αλφαμέγα και στις αγορές των προϊόντων γυναικείας υγιεινής και φροντίδας επιλέγουμε τα προϊόντα από τις επωνυμίες Always, Pantene, Venus, Oral-b και Tampax.

Και πώς βοηθάμε, με αυτές τις αγοραστικές μας επιλογές τις γυναίκες στον αγώνα τους κατά του καρκίνου του μαστού; Απλό: Με κάθε αγορά των προϊόντων αυτών, η P&G κάνει μία δωρεά στη Europa Donna Κύπρου, που αντιστοιχεί σε 40 σεντ, για την αγορά ειδικών στηθόδεσμων και περουκών, αντικείμενα που φορώντας τα οι γυναίκες που βρίσκονται στη διαδικασία θεραπείας, τονώνεται η αυτοπεποίθησή τους, ενισχύεται η αισιοδοξία τους και ενδυναμώνεται η θετική τους ενέργεια! Γιατί όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η καλή ψυχολογία στην υγεία!  

Ας συνταχθούμε όλες, λοιπόν, με αυτή την πρωτοβουλία της P&G και να αποδείξουμε πώς το «μαζί» έχει δύναμη και αποτέλεσμα στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Μια δική μας, μικρή κίνηση φροντίδας, έχει τη δύναμη να κάνει τη διαφορά για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση