ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μέλος της Marriott International το Landmark Nicosia

Σύμφωνα με ανακοίνωση της MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την ένταξη του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia στην Autograph Collection Hotels, κατόπιν της υπογραφής της σχετικής συμφωνίας με τη Marriott International, Inc, ανακοινώνει η MHV. Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι το ξενοδοχείο θα επαναλειτουργήσει στα τέλη του 2024 με την επωνυμία “The Landmark Nicosia, Autograph Collection”. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο της Κύπρου που γίνεται μέλος της συγκεκριμένης premium συλλογής ξενοδοχείων.

Επισημαίνεται ότι τα 290 και πλέον ξενοδοχεία της Autograph Collection ανά τον κόσμο έχουν επιλεγεί ένα-ένα με αυστηρά κριτήρια, ώστε να διασφαλίζεται η πρωτοτυπία και η μοναδικότητά τους. Κάθε ένα έχει τη δική του ιστορία να διηγηθεί, όλα όμως είναι στενά συνδεδεμένα με το περιβάλλον τους και υπόσχονται στους επισκέπτες μία ξεχωριστή εμπειρία που απευθύνεται σε όλες τις αισθήσεις, αφήνοντας έντονο το αποτύπωμά της.

Σε δηλώσεις του, ο CEO της MHV, Χάρης Μιχαήλ ανέφερε: «Η επέκταση της ήδη επιτυχημένης μας συνεργασίας με τη Marriott International στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol και η ένταξη του The Landmark Nicosia στην Autograph Collection μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Πρόκειται για μια συμφωνία ορόσημο, η οποία αντανακλά το κύρος και την εμβέλεια του έργου που αναμένεται να αποτελέσει στολίδι για τη Λευκωσία και ολόκληρη την Κύπρο».

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου είναι μέρος του μεγαλεπήβολου αναπτυξιακού έργου The Landmark Nicosia, το οποίο περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή δύο εντυπωσιακών πύργων στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου, δημιουργία υπόγειων χώρων στάθμευσης και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου και του παρακείμενου πάρκου.

Το ξενοδοχείο αποτελεί τοπόσημο της Λευκωσίας από το 1967, σηματοδοτώντας την είσοδο στο κέντρο της πόλης, και με την ανακαίνιση του έχει στόχο τη δημιουργία ενός ολιστικού προορισμού ευζωίας για τους επισκέπτες. Με την επαναλειτουργία του θα διαθέτει σοφιστικέ επιλογές διαμονής, δύο εξωτερικές και μία εσωτερική πισίνα, signature pool bar, κήπους, γήπεδα τένις, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, υπερσύγχρονο spa, δύο φημισμένα signature εστιατόρια και καταστήματα με designer brands.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση