ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:07
 

Νέα ευρωπαϊκή καταξίωση για το Κέντρο Καινοτομίας IDEA

Τα αποτελέσματα της τελικής φάσης του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

Δελτίο Τύπου

Εξαιρετικά σημαντική διάκριση, έχει επιτύχει το Κέντρο Καινοτομίας IDEA στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό του European Commission: European Enterprise Promotion Awards, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 29 χώρες, οι οποίες υπέβαλαν 260 αιτήσεις σε 6 κατηγορίες. Επιτυχία που έβαλε την Κύπρο στον τελικό, όπου θα διαγωνιστεί με την Ιταλία και την Πορτογαλία στην κατηγορία «Επενδύοντας στις Επιχειρηματικές Ικανότητες». Τα αποτελέσματα της τελικής φάσης του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη, 26 Νοεμβρίου.

Τη σημαντική αυτή διάκριση χαιρέτησε ήδη με ανακοίνωση του το Υπουργείο Εμπορίου, ενώ το Κέντρο Καινοτομίας IDEA απέσπασε τα συγχαρητήρια του Υπουργού Εξωτερικών, των Γ.Δ. του Invest Cyprus και του Οργανισμού Νεολαίας, του Επικεφαλής Επιστήμονα και άλλων σημαντικών παραγόντων της χώρας.

H εν λόγω διάκριση ( https://blogs.ec.europa.eu/promotingenterprise/eepa-2019-shortlist/) έρχεται να συμπληρώσει μία σειρά από άλλες σημαντικές διεθνείς και τοπικές διακρίσεις, που αναδεικνύουν τόσο το έργο και τη δράση του IDEA, όσο και τον ηγετικό ρόλο που κατέχει στην προώθηση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Διεθνής αναγνώριση και βραβεύσεις IDEA

• Συμμετείχε μετά από πρόσκληση του State Department στο πρόγραμμα «Entrepreneurship as the Engine of Prosperity & Stability: Small Business Development», διάρκειας 3 εβδομάδων, σε 5 Πολιτείες των ΗΠΑ.
• Τo 2018 αναδείχθηκε Εθνικός Νικητής στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης Επιχειρηματικότητας στην κατηγορία «Προώθηση του Επιχειρηματικού Πνεύματος».
• Προσκλήθηκε και πρόβαλε τη Λευκωσία ως «Πόλη για Startups» στο Διεθνές Συνέδριο Me-Convention - SXSW στη Φρανκφούρτη.
• Συμμετείχε στο Europe-India Innovation Partnership που διοργάνωσαν στο Νέο Δελχί, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Κυβέρνηση της Ινδίας, με τη συμμετοχή 15 Ευρωπαϊκών χωρών και 15 εκκολαπτηρίων από ολόκληρη την Ινδία.
• Σε τοπικό επίπεδο εξασφάλισε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Αριστεία στη Συνεργασία» και Αργυρό στην κατηγορία «Cause Advocacy» στα Cyprus Responsible Business Awards 2019.
• Διοργάνωσε τρεις Εθνικές επιχορηγημένες αποστολές στο Ισραήλ στο DLD Innovation Festival, για δεκάδες ανερχόμενους νέους-επιχειρηματίες και έχει συνδιοργανώσει άλλες δύο στο Websummit στη Λισαβώνα, μαζί με το Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας και το Invest Cyprus.
• Προσκαλείται και συμμετέχει τακτικά ως ομιλητής, μέλος του πάνελ ή κριτής σε διαγωνισμούς καινοτόμου επιχειρηματικότητας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Το όνομά του, Ανδρέας, ο πολυμήχανος βασιλιάς της δημοσιογραφίας σε εφημερίδα της Κύπρου που μαζί με ...»
Yiannos  |  07:58

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Μα εμείς ξυπνήσαμε! Σταματήστε επιτέλους! Δεν δεχόμαστε να μας περιπαίζετε με τις δήθεν ατοπίες του ...»
Yiannos  |  07:58

Η «καταιγίδα» στο κυπριακό ποδόσφαιρο

«Pios paei stixima oti tipote to spoudeo den tha gini me aftin tin ipothesi? Oloi kouppa apanni tha tin ...»
tiktok  |  06:37

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Συνεχίζονται οι εργασίες στους υπόγειους χώρους στάθμευσης, η διαδικασία υγρομόνωσης και η πασσάλωση του Private Oasis.

Το Trilogy Limassol Seafront ξεπερνά την επιφάνεια του εδάφους, με τις κατασκευαστικές εργασίες και των τριών πύργων να προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα, αλλά και με το επίπεδο επαγγελματισμού και ασφάλειας ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X