ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέοι συνέταιροι στη δικηγορική εταιρεία Michael Kyprianou and Co LLC

Η δικηγορική εταιρεία Michael Kyprianou and Co LLC ανακοινώνει ότι οι πιο κάτω δικηγόροι της έχουν γίνει αποδεχτοί ως συνέταιροι:

ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ
Ο Χρίστος Γαλανός εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2012. Σπούδασε νομική στο University College του Λονδίνου όπου απέκτησε πτυχίο LLB και στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο M.Phil. από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (St. Antony’s College). Εργάζεται στο δικαστηριακό τμήμα της εταιρείας (litigation) και επικεντρώνεται κυρίως σε διαφορές εμπορικής και εταιρικής φύσεως. Έχει τη βάση του στο γραφείο της εταιρείας στη Λευκωσία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΝΙΔΗΣ
Ο Γιάννης εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2011. Σπούδασε νομική στο πανεπιστήμιο του Leicester όπου απέκτησε πτυχίο LLB και στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο LLM από το ίδιο πανεπιστήμιο. Ο Γιάννης εξειδικεύεται σε θέματα ακινήτου ιδιοκτησίας και έχει τη βάση του στο γραφείο της εταιρείας μας στην Πάφο.

 

 

ΕΛΕΝΗ ΔΡΑΚΟΥ
Η Ελένη εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2013 έχοντας προηγουμένως εργασθεί ως νομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών. Σπούδασε νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο MA στη νομική από το πανεπιστήμιο του Wolverhampton. Η Ελένη εξειδικεύεται στο εταιρικό δίκαιο, στο μεταναστευτικό δίκαιο και στο δίκαιο της ακίνητης ιδιοκτησίας και της έχει απονεμηθεί αριθμός βραβείων κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της (Corporate Live Wire’s 2016 and 2017 Global Awards, Investment Solicitor of the Year for Cyprus από το Lawyer Monthly Legal Awards 2018 και ‘Most Influential Woman in Immovable Property Law of the Year 2019 for Cyprus’ από το Acquisition International 2019 Global Excellence Awards. Έχει τη βάση της στο γραφείο της εταιρείας στη Λεμεσό.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση