ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Nicosia Mall: Δεν θα χρεώσει τους ενοικιαστές του για τρεις μήνες

Έμπρακτη στήριξη – Μείωση 50% στα ενοίκια με την επαναλειτουργία των καταστημάτων

Newsroom K

Της Άντρης Θρασυβούλου

Σε μια άκρως σημαντική κίνηση στήριξης των ενοικιαστών των καταστημάτων του προχωρεί το Nicosia Mall. Για την περίοδο κατά την οποία διαρκεί η αναστολή εργασιών του, οι ενοικιαστές των καταστημάτων του δεν πρόκειται να καταβάλουν ενοίκια.

Μάλιστα, το Nicosia Mall για τους επόμενους τρεις μήνες έπειτα από την επαναλειτουργία του δεν θα χρεώσει το 50% του συμφωνηθέντος ενοικίου.

Με αυτόν τον τρόπο, το Nicosia Mall επιδεικνύει την έμπρακτη στήριξη του στους ενοικιαστές με μία κίνηση, παράδειγμα προς μίμηση, σε μία αρκετά δύσκολη περίοδο.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Nicosia Mall, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ανέφερε στην «Κ» ότι στόχος είναι να βοηθηθούν και ν’ ανοίξουν όλα ανεξαιρέτως τα καταστήματα. «Με αυτόν τον τρόπο δείξαμε έμπρακτα ότι είμαστε δίπλα στους ενοικιαστές και στα καταστήματα του Nicosia Mall. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας», τονίζει ο κ. Χατζηπαντέλας.

Στο μεταξύ, ενοικιαστές εξέφρασαν στην «Κ» την ικανοποίηση τους σχετικά με την απόφαση η οποία προσφέρει μία οικονομική «ανάσα» ενόψει της δύσκολης μάχης που αναμένεται με την επαναλειτουργία των καταστημάτων.

Το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων αναμένεται σύμφωνα με τους σχεδιασμούς για άρση των περιοριστικών μέτρων στις 9 Ιουνίου. Την Τρίτη (2/6), το σκηνικό ξεκαθαρίζει καθώς η Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή θα βρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου και αναμένεται να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X