ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O Αριστείδης Βουράκης νέος CEO της AstroBank

Ο κ. Βουράκης έχει πλούσιο βιογραφικό

Newsroom K

Καθήκοντα νέου Διευθύνοντος Σύμβουλου της AstroBank Public Company Ltd αναλαμβάνει σήμερα o κ. Αριστείδης Βουράκης, μετά την έγκριση του διορισμού του από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Ο κ. Βουράκης έχει πλούσιο βιογραφικό, όπου μεταξύ άλλων, διετέλεσε Deputy CEO τραπεζικού ομίλου AUDI και ανώτερο στέλεχος της JP Morgan στο Λονδίνο για σχεδόν δύο δεκαετίες. Ηγήθηκε, ομάδων και πέτυχε υλοποιήσεις στρατηγικών ανάπτυξης καθώς και βελτίωσης της κεφαλαιακής διάρθρωσης αριθμού τραπεζών στο εξωτερικό, ενώ σημείωσε επιτυχίες σε μεγάλες συναλλαγές χρηματοδοτήσεων και εξαγορών.

Ο νέος CEO, σε συνεργασία με τη δυναμική διευθυντική ομάδα νέων και έμπειρων στελεχών της AstroBank, θα ενισχύσει την Τράπεζα με την ευρεία γνώση που διαθέτει στη διεθνή τραπεζική σε συνδυασμό με την εμπειρία του στους τομείς των αναδιαρθρώσεων, διαχείρισης κινδύνων και εσωτερικής διακυβέρνησης.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Αριστείδης Βουράκης, ανέφερε ότι «η AstroBank διαθέτει ισχυρά πλεονεκτήματα, ως αποτέλεσμα της κληρονομιάς των εξαγορών και απορροφήσεων άλλων τραπεζών καθώς και η πρόσφατη σημαντική αύξηση κεφαλαίου. H ΑstroBank έχει γερές βάσεις και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται δυναμικά ικανοποιώντας τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, της κοινωνίας και της οικονομίας γενικότερα».

To Διοικητικό Συμβούλιο, καλωσόρισε τον κ. Βουράκη στην AstroBank και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντίνο Λοϊζίδη για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά του στην Τράπεζα και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι πολλοί μετασεισμοί του προϋπολογισμού

«Κάποιοι σωστοί και ηθικοί άνθρωποι με ηγετικά προσόντα χρειάζονται σε αυτόν το τόπο να δημιουργήσουν ...»
Leon  |  10:48

Μ. Σαρρής: Τα ποσά ήταν μεγάλα, οι δεκασμοί μεγάλοι

«Συμπέρασμα. ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν φαύλοι της αρπαχτής. Απλά πράγματα.»
ΑΚΑ  |  09:30

Συναινετική η υπερψήφιση του Προϋπολογισμού 2021

«Και ερωτώ το αποτυχημένο κόμμα ΔΗΚΟ και το ζημιογώνο ΑΚΕΛ τι θα γινόταν στην Κύπρο αν χθες δεν ψηφιζόταν ...»
ΑΚΑ  |  09:28

Συναινετική η υπερψήφιση του Προϋπολογισμού 2021

«Και ερωτώ το αποτυχημένο κόμμα ΔΗΚΟ και το ζημιογώνο ΑΚΕΛ τι θα γινόταν στην Κύπρο αν χθες δεν ψηφιζόταν ...»
ΑΚΑ  |  09:27

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση