ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Σύνδεσμος εταιρειών τεχνολογίας TechIsland ανακοινώνει τα 1α TechIsland Awards

Δελτίο Τύπου

Ο Σύνδεσμος εταιρειών τεχνολογίας TechIsland ανακοινώνει τα TechIsland Awards - ένας νέος ετήσιος θεσμός που έχει σχεδιαστεί για να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει την εξαιρετική συνεισφορά ατόμων, εταιρειών και πρωτοβουλιών, που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην προώθηση και ανάπτυξη του τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας στην Κύπρο.

Τα φετινά Βραβεία περιλαμβάνουν επτά διαφορετικές κατηγορίες, και είναι ανοιχτά σε κάθε άτομο ή οργανισμό που έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στον κλάδο της τεχνολογίας στην Κύπρο, ανεξάρτητα από το μέγεθος του.

«Αυτά τα Βραβεία έχουν σχεδιαστεί για να αναγνωρίζουν και να επιβραβεύουν τη συνεισφορά εταιρειών τεχνολογίας καθώς και επιχειρηματιών στην Κύπρο. Με την ταχεία ανάπτυξη του τομέα της τεχνολογίας στην Κύπρο, ο θεσμός TechIsland Awards στοχεύει στο να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει την επόμενη γενιά επαγγελματιών του τομέα της τεχνολογίας να ξεπεράσουν τα όρια του αδύνατου και να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Τα βραβεία TechIsland αναγνωρίζουν τους υποψηφίους που διαμορφώνουν το μέλλον του τομέα τεχνολογίας στην Κύπρο και επιβραβεύουν τα επιτεύγματά τους», δήλωσε ο Alexey Gubarev, Συνιδρυτής της εταιρείας Palta και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΚΟ TechIsland.

Οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία TechIsland 2023 θα ανοίξουν σύντομα μέσω ενός αποκλειστικού ιστότοπου που αναπτύχθηκε για αυτόν τον σκοπό, και τα μέλη του ΜΚΟ TechIsland προτρέπονται να προτείνουν άτομα και εταιρείες που πιστεύουν ότι πληρούν αυτά τα κριτήρια και έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον τομέα τεχνολογίας. Οι νικητές των υποψηφιοτήτων θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο.

Ο Μάριος Γιωργούδης, Γενικός Διευθυντής του TechIsland δήλωσε: «Τα μέλη του Οργανισμού μας προτείνουν τους υποψηφίους για αυτό το σημαντικό θεσμό Βραβείων. Ακολούθως, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του TechIsland ενεργούν ως η κριτική επιτροπή για τα TechIsland Awards, και θα προχωρήσουν στην αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων και θα επιλέξουν τους νικητές με βάση ενός απόλυτα διαφανούς συνόλου κριτηρίων. Οι νικητές των TechIsland Awards θα είναι τα άτομα ή οι εταιρείες που έχουν επιδείξει εξαιρετική επίδοση και έδωσαν θετικό αντίκτυπο στη χώρα. Οι επιδόσεις τους όχι μόνο προώθησαν τον τομέα της τεχνολογίας, αλλά είχαν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, και στο σύνολό τους συνέβαλαν στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού κατά το 2022».

Σχετικά με το TechIsland:
Το TechIsland είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2021 με σκοπό την επιτάχυνση της ανάπτυξης του τομέα της τεχνολογίας και καινοτομίας στην Κύπρο, καθώς και στο να μετατρέψει την Κύπρο σε παγκόσμιο προορισμό για ταλέντα και εταιρείες τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του TechIsland www.thetechisland.org.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση