ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:03
 

Παιδικά καθίσματα στο Μακάρειο από την ΟΠΑΠ Κύπρου

Στόχος η ενημέρωση, όσον αφορά στη χρησιμοποίηση ζώνης εν ώρα οδήγησης.

Δελτίο Τύπου

Ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και η ΟΠΑΠ Κύπρου παρέδωσαν πρόσφατα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, σε οικογένειες των νεογνών που γεννήθηκαν την περίοδο του Πάσχα στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Η πρωτοβουλία εντάχθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας οδικής ασφάλειας της ΟΠΑΠ Κύπρου «Στο Τιμόνι Υπεύθυνα». 

Πέρα από την άμεση αρωγή προς οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν παιδικά καθίσματα, στόχος της πρωτοβουλίας ήταν και η ευαισθητοποίηση, αλλά και η ενημέρωση, όσον αφορά στη χρησιμοποίηση ζώνης εν ώρα οδήγησης, για την καλύτερη ασφάλεια των παιδιών αλλά και για άλλους κανόνες ασφαλούς οδήγησης.

«Χρειάζονται για την προστασία των παιδιών μας. Έχουμε πολλά παραδείγματα σοβαρών τραυματισμών λόγω αμέλειας, κακής χρήσης ή έλλειψης αυτού του καθίσματος» σημειώνει ο κ. Ισίδωρος Μακρίδης, μέλος του ΔΣ της ΟΠΑΠ Κύπρου. «Το τράνταγμα ενός ατυχήματος μπορεί να προκαλέσει τεράστια προβλήματα, γι αυτό πρέπει να δένουμε τα μωρά μας σωστά και να χρησιμοποιούμε τα καθίσματα όπως πρέπει» αναφέρει ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γραμματέας του ΔΣ του «Γκολ στη Ζωή».

Τα καθίσματα παράλαβε η διεύθυνση του Μακάρειου Νοσοκομείου για να τα δώσει στις οικογένειες. «Θα δοθούν στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας των νεογνών προς στήριξη οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν» εξηγεί ο κ. Ανδρέας Νεοφύτου, Διευθυντής στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

«Όποτε ζητήσουμε οποιαδήποτε βοήθεια τόσο η ΟΠΑΠ Κύπρου όσο και το ‘Γκολ στη Ζωή’ είναι πάντα δίπλα μας» προσθέτει ο Δρ. Αβραάμ Ηλία, Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου. Το «Γκολ στη Ζωή» ευχαριστεί το Zorpas “Miky” Baby Centre και την Panayiotides Gifts για τη συμβολή τους στην πρωτοβουλία.

Περισσότερα στο www.goalstizoi.com.cy και στο www.facebook.com/goalstizoi.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Nέες απειλές Ερντογάν: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας μέχρι τέλους

«Ο σουλτάνος εννοεί μέχρι το δικό του τέλος! Τα μακριά κοντινά γινήκαν!!»
ΑΚΑ  |  11:24

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X