ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Restart με νέα δρομολόγια για την Ryanair

Πέντε νέους προορισμούς εντάσσει στο πρόγραμμα της από Ιούνιο και Ιούλιο η εταιρεία

Την επανέναρξη των πτήσεων από τον Απρίλη για την καλοκαιρινή περίοδο ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Ryanair. Σε διάσκεψη Τύπου όπου παρουσιάστηκε το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας για το καλοκαίρι, αναφέρθηκε ότι η εταιρεία αυξάνει τα δρομολόγια της σε 34, και 106 πτήσεις την εβδομάδα, προσθέτοντας πέντε νέους προορισμούς. Από τον Ιούνη λοιπόν η εταιρεία θα ξεκινήσει πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα στο Τρεβίζο της Βόρειας Ιταλίας και από τον Ιούλη προσθέτει στο πρόγραμμα της το Μπάρι, την Μπολόνια, την Ρόδο και την Κέρκυρα με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα με εξαίρεση την Μπολόνια ( μία πτήση την εβδομάδα). Η εταιρεία προσφέρει επίσης πτήσεις από την Πάφο σε Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Χανιά. Η εταιρεία συνδέει το αεροδρόμιο Πάφου συνολικά με 32 προορισμούς, ενώ εκεί είναι η βάση και για τρία αεροσκάφη της εταιρείας κάτι που συνεπάγεται με 90 άμεσες θέσεις εργασίας για την περιοχή.

Από το σύνολο των 34 προορισμών, οι άλλοι δύο αφορούν το αεροδρόμιο Λάρνακας. Πρόκειται για πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα σε Βρυξέλλες και Βιέννη από τον Ιούλιο.

«Η εταιρεία είναι μακροχρόνιος συνεργάτης της Κύπρου και μέχρι σήμερα είδαμε ένα αριθμό νέων δρομολογίων από πολύ σημαντικές αγορές. Είναι πολύ ικανοποιητικό ότι αυτή η προσπάθεια συνεχίζει αυτό το καλοκαίρι» σημείωσε η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας της Hermes Airpots, Μαρία Κουρούπη.

Η παρουσίαση του προγράμματος της εταιρείας έγινε στο πλαίσιο διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου από τον Διευθυντή Ψηφιακών & Μάρκετινγκ της Ryanair, Ντάρα Μπράντι και με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Τουρισμού, Σάββα Περδίου, του Υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου και της Ανώτερηw Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας της Hermes Airpots Μαρίας Κουρούπη.

Ο Διευθυντής Marketing & Digital της Ryanair, Dara Brady, επισήμανε ότι καθώς το πρόγραμμα εμβολιασμού θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες, το πτητικό πρόγραμμα αναμένεται να αυξηθεί το καλοκαίρι . Πρόκειται για το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα που φτιάξατης εταιρείας για την Κύπρο με 34 συνολικά δρομολόγια, και νέους προορισμούς το Μπάρι, την Μπολόνια, την Κέρκυρα, τη Ρόδο και το Τρεβίζο στη Βενετία. Σημείωσε επίσης ότι οι Κύπριοι επιβάτες μπορούν να μετακινήσουν την ημερομηνία του ταξιδιού τους έως 2 φορές χωρίς κάποια χρέωση, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2021. «Για να γιορτάσουμε, διαθέτουμε θέσεις προς πώληση από την Κύπρο από μόλις 19,99€ για ταξίδια έως το τέλος Οκτωβρίου 2021, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 2 Απριλίου» ανέφερε ο κ. Brady.
Την ικανοποίηση του για την ενίσχυση της σχέσης της αεροπορικής εταιρείας Ryanair με την Κύπρο, με την προσθήκη νέων δρομολογίων, εξέφρασε ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος και πρόσθεσε ότι προσβλέπει σε ακόμη στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση