ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε νέα εποχή η DELEMA McCANN CYPRUS

Το όραμα, οι στόχοι, η πορεία, οι αξίες, η κουλτούρα και ο χαρακτήρας της μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας

Της Άννας Πολυβίου

Μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες της Κύπρου, η DELEMA McCANN –συνδεδεμένη με το παγκόσμιο δίκτυο McCANN Worldgroup– εισέρχεται σε μία νέα εποχή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα της, με σκοπό να συνεχιστεί το όραμα και η πορεία της εταιρείας. Παραμένοντας πιστή στις αξίες και αρχές που την διέπουν από την ίδρυσή της, η DELEMA McCANN συνεχίζει τη λειτουργία της με σεβασμό προς τον πελάτη και την ομάδα της, έχοντας έναν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα στην εργασιακή της κουλτούρα, με την ομαδικότητα να είναι ένα εκ των κυριότερων χαρακτηριστικών της.

Oι Cο-Managing Directors της DELEMA McCANN CYPRUS, μας μιλούν για τα επόμενα τους βήματα και την υλοποίηση των νέων στόχων, που σηματοδοτούν μια νέα εποχή στη μακρόχρονη ιστορία της εταιρείας.

Το 2024 μας περιμένουν πολλά. Έχουμε μπροστά μας προκλήσεις, αλλά η σκληρή δουλειά δεν μας φόβισε ποτέ. Οι στόχοι μας είναι φιλόδοξοι, η αποφασιστικότητά μας ακλόνητη και η δέσμευσή μας σταθερή.

Αναλαμβάνοντας πρόσφατα τους ρόλους των Cο-Managing Directors, σε τι σκοπεύετε να επενδύσετε;

Αντρέας: Έχοντας την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία ως βάση, πρωτίστως στην εξέλιξη των ανθρώπων μας, της ομάδας μας και του τρόπου λειτουργίας μας. Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι ραγδαία και χρειάζεται να επενδύσουμε στην ανάπτυξη μιας νέας γενιάς επαγγελματιών, την υιοθέτηση διαφορετικών skillset που ενισχύουν τις δυνατότητες και ικανότητές μας. Θεωρώ πως η τριπλέτα: α) της ανθρώπινης κρίσης και ενσυναίσθησης σε συνδυασμό με β) την ανάλυση δεδομένων και γ) τις καινοτομίες που εμφανίζονται μπροστά μας λόγω τεχνολογίας, θα μας οδηγήσει σε νέες διαστάσεις. Αναμένουμε ότι τα επόμενα δύο χρόνια το status quo θα είναι ο χειρότερος μας εχθρός.

Σελήνη: Επενδύουμε στο μέλλον της διαφήμισης και την εξέλιξη του κλάδου, με το να είμαστε experts στην τεχνολογική εκπαίδευση. Επενδύουμε στο impact communication, έτσι ώστε να έχουμε θετικό αντίκτυπο και να εξελίσσουμε τα brands των πελατών μας μακροπρόθεσμα, φέρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα και κάνοντάς το με ειλικρίνεια και σεβασμό κάτω από το motto της McCANN, "ΤRUTH WELL TOLD", που είναι στο DNA μας. Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην αποτελεσματικότητα και την απόδοση των εκστρατειών των πελατών μας παρά σε οτιδήποτε άλλο. Γιατί αντιλαμβανόμαστε τι είναι αυτό που μετρά για τον πελάτη.

Ποια θα λέγατε πως είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά σας στην εξέλιξη της εταιρείας;

Σελήνη: Εν μέσω ραγδαίων αλλαγών, η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα και το πάθος μας είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας. Πιστεύω στην αξιοποίηση της δύναμης της τεχνολογίας, στην καλλιέργεια μιας κουλτούρας συνεργασίας, στη συνεχή μάθηση και ανάπτυξη αλλά και στην αποτελεσματικότητα με την οποία μπορούμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας. Αυτά άλλωστε είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που διαθέτουμε στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας και μας ωθούν να συνεχίζουμε.

Σε ποιους τομείς έχετε επικεντρωθεί αρχικά;

Αντρέας: Πέραν της εξέλιξής μας εσωτερικά, πρώτο μας μέλημα είναι οι υφιστάμενοι πελάτες μας. Οφείλουμε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έχει δοθεί προσφέροντας added value ώστε να ενισχυθεί το partnership. Όπως κάθε ανθρώπινη σχέση, χρειάζεται αγάπη και προσπάθεια για να κτιστεί και να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός. Ακολούθως, επενδύουμε για να κτίσουμε νέες σχέσεις και να αναλάβουμε νέες προκλήσεις με καινούρια brands, παραμένοντας όπως πάντα πιστοί στις αξίες μας.

Παρόμοια προσέγγιση διατηρούμε και για τους ανθρώπους μας και τις ανάγκες που πλέον αναζητούν από τον χώρο εργασίας τους. Τόσο για τους νέους όσο και για τους υφιστάμενους επαγγελματίες της ομάδας μας, οφείλουμε να τους διασφαλίσουμε ένα ευχάριστο, χωρίς διακρίσεις περιβάλλον, που θα τους δώσει ώθηση για να ενθουσιαστούν και να εμπνευστούν. Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της DELEMA McCANN CYPRUS είναι κάτι που σίγουρα θα διατηρήσουμε, συνεχίζοντας το όραμα της εταιρείας.

Η τεχνολογία προχωράει και πλέον μιλάμε για την τεχνητή νοημοσύνη (AI). Ποια είναι η πρώτη σας σκέψη; Πώς η DELEMA McCANN CYPRUS θα αξιοποιήσει το AI;

Aντρέας: Δεδομένων των εξελίξεων του χώρου μας, της ανάπτυξης του AI αλλά και της υιοθέτησης μιας data driven φιλοσοφίας, πιστεύω ότι η διάθεση για αλλαγή και προσαρμογή σε μια νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο επιβίωσης. Οφείλουμε να εξελιχτούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τους εαυτούς μας ως επαγγελματίες. Μόνο έτσι μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς. Μόνο έτσι θα μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις σημερινές αλλά και τις αυριανές συνθήκες και τα θέλω του καταναλωτή.

Για να «τοποθετούμαστε» ως σύμβουλοι για τους πελάτες μας, εστιάζουμε στη μελέτη, την εξοικείωση, τον πειραματισμό και την ανάλυση. Χρειάζονται γενναία βήματα, θάρρος, τόλμη, προσήλωση. Ακόμα κι αν αυτό εξ υπακούει πρώτα ότι θα αποτύχουμε για να πετύχουμε.

Τι να αναμένουμε από την DELEMA McCANN CYPRUS το 2024;

Σελήνη: Το 2024 μας περιμένουν πολλά. Έχουμε μπροστά μας προκλήσεις, αλλά η σκληρή δουλειά δεν μας φόβισε ποτέ. Οι στόχοι μας είναι φιλόδοξοι, η αποφασιστικότητά μας ακλόνητη και η δέσμευσή μας σταθερή. Η πρόκληση είναι εκεί και θα την κατακτήσουμε. Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην απόδοση των brands, ώστε να κερδίσουν τον ουσιαστικό ρόλο τους στη ζωή των ανθρώπων. Το 2024 αποτελεί μια νέα αρχή όπου εμείς και οι πελάτες μας, μαζί, μπορούμε να γράψουμε το επόμενο κεφάλαιο. Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά αυτό κάνει την κορυφή πιο ελκυστική για να την κατακτήσεις.

«Επενδύουμε στο μέλλον και την εξέλιξη της διαφήμισης. Πορευόμαστε στη νέα εποχή έχοντας για «συμμάχους» την τεχνολογία και τους ανθρώπους μας. Αλλά και όλα όσα έχουν καθορίσει την εταιρεία: την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, τον επαγγελματισμό και –πάνω από όλα– την ειλικρίνεια και τον σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Άννας Πολυβίου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση