ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Epic Business One είναι εδώ για να λύσει κάθε επικοινωνιακή ανάγκη της επιχείρησής σου

Internet + Σταθερή + Κινητή + Webex – ‘Ολα από μόνο €44,99

Δελτίο Τύπου

Κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους αλλά και είδους έχει κάποιες βασικές ανάγκες. Οι ανάγκες αυτές έρχονται να προστεθούν στις ήδη μεγάλες απαιτήσεις και προκλήσεις, που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας επιχειρηματίας κατά τη διαχείριση της επιχείρησής του.

Η Epic για ακόμη μια φορά βρίσκεται κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One. Το νέο αυτό επιχειρηματικό πλάνο έρχεται για να καλύψει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή λειτουργία της καθώς και στην αύξηση της αποδοτικότητάς της.

Το Epic Business One συγκεντρώνει σ’ ένα πλάνο με ένα χαμηλό μηνιαίο πάγιο, θεμελιώδεις υπηρεσίες για τη λειτουργία μιας επιχείρησης είτε αυτή αποτελείται από δύο άτομα είτε από ολόκληρη ομάδα.

Το Epic Business One, σου προσφέρει:

  • Fiber Internet με το γρηγορότερο δίκτυο σταθερού internet στη Κύπρο, βάσει μετρήσεων της Ookla για ασύλληπτες ταχύτητες σύνδεσης, που επιτρέπουν την αστραπιαία μεταφορά δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.
  • Σταθερή τηλεφωνία με υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, παρέχοντας την άμεση διαχείριση κλήσεων σε δύο ή περισσότερες γραμμές τηλεφώνου χωρίς την ανάγκη επιπλέον προσωπικού.
  • Webex by CISCO. Ένα μοναδικό εργαλείο συνεργασίας, που επιτρέπει στο σταθερό τηλέφωνο της επιχείρησης να χτυπάει σε όποια κινητή συσκευή επιλέξετε όπου και αν βρίσκεστε. Συναντήσεις, μηνύματα, κλήσεις, μπορούν να βρίσκονται στην παλάμη του χεριού σας, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.
  • Πλάνο κινητής 5G Unlimited Max για απεριόριστα Data, SMS και λεπτά ομιλίας με ταχύτητες 5G.

Όλες οι πιο πάνω υπηρεσίες προσφέρονται με το Epic Business One, σε ένα πλάνο από μόνο €44.99/μήνα και χωρίς αρχικό κόστος εξοπλισμού. Οι υπηρεσίες μπορούν να προσαρμοστούν στο μέγεθος και τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και αυξάνοντας την παραγωγικότητα της.

Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες καθώς και εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους, που θα είναι δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.

Συνδεθείτε με το Epic Business One και καλύψτε άμεσα κάθε επικοινωνιακή ανάγκη της επιχείρησής σας. Μάθετε περισσότερα καλώντας στο 131 ή στο epic.com.cy/business

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση