ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Settle για όλους: Η JCC μας συστήνει τη νέα εφαρμογή

Τώρα, όλοι μπορούν πραγματικά να συνδεθούν, ανεξαρτήτως τράπεζας, παρόχου τηλεπικοινωνιών ή κινητής συσκευής δωρεάν

Δελτίο Τύπου

Με το σλόγκαν «Πάρε δώσε για όλους!» μας συστήθηκε η νέα εφαρμογή της JCC, στο κατάμεστο από εκπροσώπους των ΜΜΕ, και του τραπεζικού κόσμου, Patio. Πλέον οι συναλλαγές μας γίνονται πιο εύκολα από ποτέ, χωρίς χρέωση, από όλους σε όλους, άμεσα. Αυτό ήταν το κύριο μήνυμα της διάσκεψης τύπου της εταιρείας JCC αφού μας έδειξε πως μας προσφέρεται πλέον ένας νέος κόσμος συναλλαγών. Η κοινωνία χωρίς μετρητά είναι ο τρόπος του μέλλοντος και αυτόν τον τρόπο φέρνει κοντά μας η νέα εφαρμογή Settle. Με μια μόνο εγκατάσταση μπαίνουμε στον κόσμο της ασφαλούς κινητής πληρωμής. Πρόκειται για εφαρμογή πληρωμών της Νορβηγικής εταιρείας Auka, πρωτοπόρο στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών στη Σκανδιναβία, η οποία επιδιώκει να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων και των επιχειρήσεων, επιτρέποντας τους να κάνουν άμεσες και εύκολες πληρωμές χωρίς μετρητά και ταυτόχρονα να έχουν τον πλήρη έλεγχο των συναλλαγών τους.

Τώρα, όλοι μπορούν πραγματικά να συνδεθούν, ανεξαρτήτως τράπεζας, παρόχου τηλεπικοινωνιών ή κινητής συσκευής δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο αριθμός τηλεφώνου του ατόμου που θέλεις να στείλεις τα χρήματα και είναι τόσο ασφαλές όσο μια τραπεζική συναλλαγή, μόνο γρηγορότερο - τόσο γρήγορο όσο να στέλνεις ένα μήνυμα.

Ένας εντελώς νέος και καινοτόμος τρόπος να μοιράζεσαι τον λογαριασμό ή ακόμα και να αποστείλεις χρήματα σε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Με το Settle θα μπορείς μεταξύ άλλων να στείλεις και να λάβεις χρήματα από οποιονδήποτε, να μοιραστείς τα έξοδα μεταξύ συναδέλφων ή φίλων, να έχεις άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σου, ακόμα και να κάνεις τις online αγορές σου ακόμα πιο εύκολα.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας αριθμός τηλεφώνου και αυτό σίγουρα δεν τελειώνει εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.settle.eu/cy/

Το Settle app φέρνει στην Κύπρο η JCC Payment Systems σε συνεργασία με την Auka.

Διαθέσιμο δωρεάν σε Apple Store και Play Store.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση