ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στη γραμμή εκκίνησης η νέα Porsche 911 GT3 RS

Παγκόσμια πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου

Δελτίο Τύπου

Η Porsche 911 GT3 αποκτά μεγαλύτερη έκδοση: Η 911 GT3 RS, το νέο κορυφαίο μοντέλο της γραμμής 911 σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 17 Αυγούστου. Πηγές έμπνευσης για την εξέλιξη αυτού του sport αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων αποτέλεσαν οι επιτυχημένες αγωνιστικές εκδόσεις 911 RSR και 911 GT3 R GT.

«Η νέα 911 GT3 RS είναι ακόμα περισσότερο βελτιστοποιημένη για χρήση στην πίστα σε σχέση με τις προκατόχους της. Ο υψηλόστροφος εξακύλινδρος κινητήρας boxer, με την άμεση απόκρισή του και τους 500 περίπου ίππους που διαθέτει, έχει αποδειχθεί ιδανικός για χρήση στην πίστα και σε αγωνιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι διάφορες λέσχες», λέει ο Andreas Preuninger, Υπεύθυνος της Γραμμής Μοντέλων GT. «Γι’ αυτό, κατά την εξέλιξη της νέας 911 GT3 RS, επικεντρωθήκαμε κυρίως σε θέματα αεροδυναμικής και πλαισίου.»

Μετάδοση στις 17 Αυγούστου, ώρα 5.00 μ.μ. CEST

Η ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Porsche 911 GT3 RS θα μεταδοθεί από τον ιστότοπο newstv.porsche.com στις 17 Αυγούστου και ώρα 5.00 μ.μ. CEST. Το βίντεο θα είναι επίσης διαθέσιμο on demand στον παραπάνω ιστότοπο μετά την εκδήλωση.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση