ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Trafalgar Entertainment η κυπριακή startup Stagedoor

Ιδρυτές της εταιρείας ο Γιάννης Γαβριηλίδης, ο Πάρης Ερωτοκρίτου, ο Μιχάλης Χατζηιωσήφ και ο Alec Cican.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Tην πώλησης της κυπριακής καταγωγής startup εταιρείας Stagedoor στην Trafalgar Entertainment ανακοίνωσε η Invelopment Partners. Η start up εταιρεία, ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2014 χάρη στο πάθος του Γιάννη Γαβριηλίδη (Invelopment Partners, Covve) και του Πάρη Ερωτοκρίτου ( Fresh Target Theatre) για το θέατρο, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση στην ανάπτυξη προϊόντων τεχνολογίας του Μιχάλη Χατζηιωσήφ (CEO του Stagedoor) και του Alex Cican (CPO του Stagedoor). Έκτοτε, δημιούργησαν μία ομάδα στην Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο που εργάστηκε με το όραμα να γίνει το Stagedoor “ένα νέο σπίτι για το θέατρο”. Το Stagedoor εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς για την εξεύρεση θεατρικών παραστάσεων και αγορά εισιτηρίων στο Λονδίνο, την πρωτεύουσα του θεάτρου. Εισιτήρια αξίας εκατομμυρίων πωλούνται μέσω της εφαρμογής κάθε χρόνο, ενώ η πλατφόρμα φιλοξενεί χιλιάδες κριτικές και αξιολογήσεις, τόσο από το κοινό όσο και από κριτικούς του χώρου, συμπεριλαμβανομένης της πιο αξιόπιστης κριτικού του Ηνωμένου Βασιλείου, της Lyn Gardner. Η Trafalgar Entertainment είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ψυχαγωγίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για την Stagedoor, μετά και την επιτυχημένη πορεία και την έντονη παρουσία της Stagedoor στα θεατρικά δρώμενα του Λονδίνου.

Η Trafalgar Entertainment είναι μία διεθνής εταιρεία ψυχαγωγίας με δικά της θέατρα και παραγωγές θεατρικών έργων, ενώ έχει επεκτείνει τις εργασίες της και στον τομέα της εκπαίδευσης, του σινεμά, του streaming και της πώλησης εισιτηρίων. Η εξαγορά του Stagedoor είναι η πιο πρόσφατη συμφωνία από μια σειρά εξαγορών του ομίλου τα τελευταία χρόνια. Προηγήθηκαν η Trafalgar Releasing, το Stagecoach Performing Arts, το London Theatre Direct, τα πρώην HQ Theatres και η Ακαδημία Δράματος Helen O’Grady.

Ως μέρος της συμφωνίας, το προσωπικό του Stagedoor μαζί με τους συνιδρυτές, CEO Μιχάλη Χατζηιωσήφ και CPO Alex Cican, θα παραμείνουν στην εταιρεία για να διασφαλίσουν την εκπλήρωση των μελλοντικών σχεδίων και φιλοδοξιών της πλατφόρμας.

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης, συνέταιρος στην Invelopment Partners δήλωσε: “Με τον Θεόδωρο Μίτλετον δημιουργήσαμε την Invelopment Partners φέρνοντας μαζί ταλαντούχα άτομα με κοινό όραμα, για να χτίσουμε φιλόδοξα νέα εγχειρήματα σε τομείς που αγαπάμε. Το θέατρο είναι ένας από αυτούς και το Stagedoor αποτελεί απόδειξη αυτής της επιτυχίας. Είμαι περήφανος που βλέπω το όραμα που έχουμε να παίρνει μορφή. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες σε όλους όσοι επένδυσαν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι και ιδιαίτερα στον Μιχάλη Χατζηιωσήφ και τον Alex Cican. Χάρη στο δικό τους όραμα και επιμονή, κατάφεραν να κινηθούν με επιτυχία διαμέσου των προκλήσεων της πανδημίας και να βγουν δυνατότεροι. Ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία στη συνεργασία τους με την Trafalgar Entertainment, στο ενδιαφέρον νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά τους."

Γιάννης Γαβριηλίδης και Θεόδωρος Μίτλετον, συνέταιροι στην Invlelopment Partners

Ο Μιχάλης Χατζηιωσήφ, συνιδρυτής και CEO του Stagedoor ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και ανέφερε ότι : «Λένε πως η επιχειρηματικότητα είναι μοναχικό παιχνίδι. Μπορώ να καταθέσω με ειλικρίνεια πως δεν υπήρξε ούτε μέρα που να ένιωσα μόνος σε αυτή τη διαδρομή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που γινόμαστε μέλη της οικογένειας του Trafalgar σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Το κοινό μας όραμα, μαζί με τις ισχυρές συνέργειες και δυνατότητες της Trafalgar Entertainment μάς δίνουν επιπλέον εφόδια ώστε να αναπτύξουμε πλήρως την προοπτική του Stagedoor. Ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ