ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συγχαρητήρια στον κ. Ηλία Ηλιάδη. Ο οραματικός ηγέτης της Pafilia στα Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards

Δελτίο Τύπου

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ηλίας Ηλιάδης, βραβεύτηκε στα 21α Βραβεία Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards, στην κατηγορία Manager/Επιχειρηματίας της χρονιάς.

Ο μεγαλύτερος και μακροβιότερος θεσμός βραβείων στην Κύπρο, που τιμά και αναδεικνύει τους πρωτοπόρους Κύπριους για την συνεισφορά τους στα Κυπριακά επιχειρησιακά δρώμενα, διοργανώθηκε με επιτυχία για ακόμα μια χρονιά από την SPPMedia με υποστηρικτή την Τράπεζα Κύπρου.

Kάθε χρόνο γιορτάζει τα επιτεύγματα ανδρών που είχαν το θάρρος να αντιμετωπίσουν εμπόδια και προκλήσεις, χαράσσοντας το δικό τους μοναδικό μονοπάτι. Με την εργασία, το όραμα και την δημιουργικότητα τους βοήθησαν στην διαμόρφωση του Κυπριακού επιχειρείν, επηρέασαν την οικονομία και δημιούργησαν νέες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της Κύπρου.

Οι βραβευθέντες επιλέχθηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού ΜΑΝ υπό την εποπτεία του ελεγκτικού οίκου Deloitte. Στην διαδικασία επιλογής ψήφισαν 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου από τον επιχειρηματικό, πολιτικό, δημοσιογραφικό και αθλητικό κόσμο της Κύπρου.

Ο κ. Ηλιάδης στον ευχαριστήριο λόγο του σχολίασε «Πρόκειται για μεγάλη τιμή, που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί αν δεν είχα την υποστήριξη της οικογένειας μου, του διευθυντικού δυναμικού και των εργαζομένων της Pafilia. Το 1977 ξεκίνησα την Pafilia και σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν μεγάλο διεθνή οργανισμό που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι εξαιρετικά περήφανος και καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να εξελισσόμαστε, θα κρατάμε πάντοτε τις αξίες μας, μια οικογενειακή εταιρεία που βασίζεται στους ανθρώπους και συνεργάτες της».

Η τελετή απονομής των Βραβείων 2022 έγινε στις 16 Νοεμβρίου στο Parklane Resort and Spa Limassol, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.κ. Νίκου Αναστασιάδη

Στοιχεία Επικοινωνίας
Pafilia Property Developers Ltd
Νικοδήμου Μυλωνά 33, Πάφος
Τ: +35726848800
Ε: info@pafilia.com
W: www.pafilia.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση