ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Top Kinisis: Μεγαλύτερος κύκλος εργασιών και λιγότερα κέρδη

Αυξήθηκαν τα έξοδα διαχείρισης κατά 9,6% λόγω του αυξημένου κόστους μισθοδοσίας.

Newsroom K

Αύξηση παρουσίασε ο κύκλος εργασιών του Top Kinisis κατά 10,38% το πρώτο εξάμηνο του 2019 και ανήλθε στα €6.991.407 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο που ανήλθε στα €6.333.732. Ωστόσο το μικτό περιθώριο κέρδους του Συγκροτήματος κατά την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2019 ήταν μειωμένο, αφού κυμάνθηκε στο 17,62% σε σύγκριση με 19,96% της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το μικτό κέρδος να μειωθεί κατά 2,55% κάτι που οφείλεται κυρίως στην επίπτωση των πωλήσεων μέσω διαδικτύου στις εργασίες του Συγκροτήματος.

Αύξηση παρουσίασαν παράλληλα τα έξοδα διαχείρισης του συγκροτήματος κατά την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2019 και ανήλθαν σε €1.061.960 σε σχέση με €968.643 της αντίστοιχης περσινής περιόδου παρουσιάζοντας αύξηση 9,63% οφειλόμενη κυρίως στο αυξημένο κόστος μισθοδοσίας. Όσο αφορά τα έξοδα πωλήσεων σε σχέση με τον κύκλο εργασιών παρουσίασαν μικρή μείωση από 4,24% σε 3.93% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η ρευστότητα του Συγκροτήματος παρουσίασε βελτίωση, κάτι που οδήγησε σε μείωση των αναγκών του βραχυπρόθεσμο δανεισμό και μείωση στα έξοδα χρηματοδότησης κατά 6,49%. Σε σχέση με τις προοπτικές του έτους το Διοικητικό Συμβούλιο του Top Kinisis εκτιμά ότι τα αποτελέσματα αναμένεται να κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με το 2018.

Σημειώνεται ότι τα ενοποιημένα αποτελέσματα για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2019 δεν έχουν ελεγχθεί από τους εξωτερικούς ελεγκτές του Συγκροτήματος και περιλαμβάνουν τα αποτελέσματα της Εταιρείας και των θυγατρικών της εταιρειών. Τα αποτελέσματα της εξαμηνίας ετοιμάστηκαν ακολουθώντας τις ίδιες λογιστικές αρχές και μεθόδους υπολογισμού που εφαρμόζονται στην ετοιμασία των ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων για το έτος 2018.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση