ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:45
 

Top Kinisis: Μεγαλύτερος κύκλος εργασιών και λιγότερα κέρδη

Αυξήθηκαν τα έξοδα διαχείρισης κατά 9,6% λόγω του αυξημένου κόστους μισθοδοσίας.

Newsroom K

Αύξηση παρουσίασε ο κύκλος εργασιών του Top Kinisis κατά 10,38% το πρώτο εξάμηνο του 2019 και ανήλθε στα €6.991.407 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο που ανήλθε στα €6.333.732. Ωστόσο το μικτό περιθώριο κέρδους του Συγκροτήματος κατά την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2019 ήταν μειωμένο, αφού κυμάνθηκε στο 17,62% σε σύγκριση με 19,96% της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το μικτό κέρδος να μειωθεί κατά 2,55% κάτι που οφείλεται κυρίως στην επίπτωση των πωλήσεων μέσω διαδικτύου στις εργασίες του Συγκροτήματος.

Αύξηση παρουσίασαν παράλληλα τα έξοδα διαχείρισης του συγκροτήματος κατά την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2019 και ανήλθαν σε €1.061.960 σε σχέση με €968.643 της αντίστοιχης περσινής περιόδου παρουσιάζοντας αύξηση 9,63% οφειλόμενη κυρίως στο αυξημένο κόστος μισθοδοσίας. Όσο αφορά τα έξοδα πωλήσεων σε σχέση με τον κύκλο εργασιών παρουσίασαν μικρή μείωση από 4,24% σε 3.93% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η ρευστότητα του Συγκροτήματος παρουσίασε βελτίωση, κάτι που οδήγησε σε μείωση των αναγκών του βραχυπρόθεσμο δανεισμό και μείωση στα έξοδα χρηματοδότησης κατά 6,49%. Σε σχέση με τις προοπτικές του έτους το Διοικητικό Συμβούλιο του Top Kinisis εκτιμά ότι τα αποτελέσματα αναμένεται να κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με το 2018.

Σημειώνεται ότι τα ενοποιημένα αποτελέσματα για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2019 δεν έχουν ελεγχθεί από τους εξωτερικούς ελεγκτές του Συγκροτήματος και περιλαμβάνουν τα αποτελέσματα της Εταιρείας και των θυγατρικών της εταιρειών. Τα αποτελέσματα της εξαμηνίας ετοιμάστηκαν ακολουθώντας τις ίδιες λογιστικές αρχές και μεθόδους υπολογισμού που εφαρμόζονται στην ετοιμασία των ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων για το έτος 2018.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Το ταγκό, ναι χρειάζεται δυο. Για να είναι όμορφο όμως και να γεμίζει όλους, χορευτές και θεατές χρειάζεται ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  10:50

Μνημόνευση του Ουκρανίας Επιφάνιου από Βαρθολομαίο - Ιερώνυμο

«Aν αποφασίσουν καμιά φορά οι `ιερωμένοι` να βγάλουν αυτά τα γελεία σκαφανδρα από τα κεφάλια τους, πιθανώς ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Προσφυγή εναντίον του Ερντογάν στο Διεθνές Δικαστήριο ζητά στέλεχος του SPD

«Για φαντάσου `μεγάλε` να φας την πίττα με τη φόλα!!!! »
ΑΚΑ  |  10:20

Απειλεί με συνέχιση των επιχειρήσεων ο Ερντογάν αν δεν αποχωρήσουν οι Κούρδοι

«Εσύ προχώρα και .... βλέπουμε! Θα έρθει εκείνη η ώρα που και οι φίλοι σου θα σε...............»
ΑΚΑ  |  10:19

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X