ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τράπεζα Κύπρου: Λειτουργία νέου καινοτόμου καταστήματος

Η ανακοίνωση της Τράπεζας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ένα νέο πρότυπο κατάστημα έχει εγκαινιάσει η Τράπεζα Κύπρου, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη της σύγχρονης εποχής, όπως αναφέρει η Τράπεζα, «εισάγοντας καινοτόμες λύσεις στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα, τόσο από πλευράς εσωτερικού σχεδιασμού όσο και από πλευράς παρεχόμενων υπηρεσιών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου, πέραν της σύγχρονης εμφάνισης, το κατάστημα, το οποίο βρίσκεται σε πάροδο της Λεωφόρου Ιωσήφ Χ’Ιωσήφ στον Στρόβολο, ξεχωρίζει για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει και συγκεκριμένα στην είσοδο του καταστήματος, όπως αναφέρει η Τράπεζα, υπάρχει χώρος υποδοχής με ελεγχόμενη πρόσβαση, ο οποίος λειτουργεί ολόκληρο το24ωρο για αδιάλειπτη και διακριτική εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών και όχι μόνο, πελατών της Τράπεζας.

Αναφέρει επίσης ότι στο χώρο υπάρχουν τρεις μηχανές για συναλλαγές που διενεργούν επιχειρήσεις και τέσσερις μηχανές που εξυπηρετούν τις ανάγκες ιδιωτών, ενώ υπάρχει καθ’ όλη την ώρα λειτουργίας του καταστήματος, σημείο “Meet and Greet”, στο οποίο εξειδικευμένο προσωπικό της Τράπεζας υποδέχεται τους πελάτες και τους καθοδηγεί ανάλογα με τις ανάγκες εξυπηρέτησης που έχουν ή για επίλυση τυχόν αποριών.

Επιπλέον, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι το συγκεκριμένο, είναι το πρώτο κατάστημα της, το οποίο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διασκέψεων, για συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με τους πελάτες.

Επιπρόσθετα, αναφέρει ότι ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις, στο νέο κατάστημα όλες οι ταμειακές πράξεις θα επιβεβαιώνονται με ηλεκτρονική υπογραφή σε pad αντί για την παραδοσιακή υπογραφή σε χαρτί.

Τέλος, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι, συνεχίζεται εντατικά η διαδικασία εκσυγχρονισμού, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της, συνδυάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την προσωπική προσέγγιση και εξυπηρέτηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 59 και 60 ετών

«Ποιος φωστήρας παρακάμπτει τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω και δίνει προτεραιότητα σε άτομα μικρότερης ...»
Theodoros  |  22:15

Καταγγελίες Γ. Αρέστη κατά ΚΕΔΙΠΕΣ για επιλεκτική διαρροή εις βάρος του γιου του και του ιδίου

«Οφείλει ο Γενικός Εισαγγελέας, τουλάχιστόν να διασώσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπει, να εμπλακεί ...»
Ηρόδοτος Χριστοδουλίδης  |  11:24

8 διευθύνσεις για bao bun που έρχονται στην πόρτα σου

«Καλό το άρθρο, αλλά παραλείψατε να αναφέρετε το καλύτερο bao bun στη Λευκωσία, το Bao Cyprus (@bao_cyprus)! ...»
Μαρία Πυρίσιη  |  17:58

Μπαχτσελί για τζαμί στη Λεμεσό: Ο Τούρκος δεν έχει φίλο πέραν από τον Τούρκο

«Γιατί δεν λέει ή γράφει καποοιος ότι η μηναρές ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ , έχει προσκολιθεί σε υφιστάμενο χριστιανικό ...»
ΜΧ  |  15:03

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

2021 KPMG CEO Outlook Pulse Survey

2021 KPMG CEO Outlook Pulse Survey

Σχεδόν οι μισοί από τους διευθύνοντες συμβούλους ανά το παγκόσμιο δεν αναμένουν επιστροφή στην «κανονικότητα» μέχρι το 2022 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ