ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τράπεζα Κύπρου: Λειτουργία νέου καινοτόμου καταστήματος

Η ανακοίνωση της Τράπεζας

ΚΥΠΕ

Ένα νέο πρότυπο κατάστημα έχει εγκαινιάσει η Τράπεζα Κύπρου, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη της σύγχρονης εποχής, όπως αναφέρει η Τράπεζα, «εισάγοντας καινοτόμες λύσεις στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα, τόσο από πλευράς εσωτερικού σχεδιασμού όσο και από πλευράς παρεχόμενων υπηρεσιών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου, πέραν της σύγχρονης εμφάνισης, το κατάστημα, το οποίο βρίσκεται σε πάροδο της Λεωφόρου Ιωσήφ Χ’Ιωσήφ στον Στρόβολο, ξεχωρίζει για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει και συγκεκριμένα στην είσοδο του καταστήματος, όπως αναφέρει η Τράπεζα, υπάρχει χώρος υποδοχής με ελεγχόμενη πρόσβαση, ο οποίος λειτουργεί ολόκληρο το24ωρο για αδιάλειπτη και διακριτική εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών και όχι μόνο, πελατών της Τράπεζας.

Αναφέρει επίσης ότι στο χώρο υπάρχουν τρεις μηχανές για συναλλαγές που διενεργούν επιχειρήσεις και τέσσερις μηχανές που εξυπηρετούν τις ανάγκες ιδιωτών, ενώ υπάρχει καθ’ όλη την ώρα λειτουργίας του καταστήματος, σημείο “Meet and Greet”, στο οποίο εξειδικευμένο προσωπικό της Τράπεζας υποδέχεται τους πελάτες και τους καθοδηγεί ανάλογα με τις ανάγκες εξυπηρέτησης που έχουν ή για επίλυση τυχόν αποριών.

Επιπλέον, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι το συγκεκριμένο, είναι το πρώτο κατάστημα της, το οποίο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διασκέψεων, για συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με τους πελάτες.

Επιπρόσθετα, αναφέρει ότι ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις, στο νέο κατάστημα όλες οι ταμειακές πράξεις θα επιβεβαιώνονται με ηλεκτρονική υπογραφή σε pad αντί για την παραδοσιακή υπογραφή σε χαρτί.

Τέλος, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι, συνεχίζεται εντατικά η διαδικασία εκσυγχρονισμού, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της, συνδυάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την προσωπική προσέγγιση και εξυπηρέτηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση