ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Trust Insurance Cyprus: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε το Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ της

Πέραν των 400 ατόμων έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου το Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ της Trust Insurance Cyprus.

Περισσότερα από 400 άτομα, Διοίκηση, Διοικητικό Προσωπικό και Ασφαλιστικοί Πράκτορες έδωσαν το παρών τους σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στους ανθρώπους της Trust, οι οποίοι για άλλη μια χρονιά κατόρθωσαν να κάνουν το αδύνατο δυνατό και να τοποθετήσουν την Trust και πάλι στην κορυφή.

Στην ομιλία του, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθντής της Εταιρείας, κ. Χρίστος Χριστοδούλου, αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία, τόνισε ότι η εταιρεία κατόρθωσε το 2023 να φτάσει κοντά στα 53 εκατομμύρια και με ρυθμό ανάπτυξης που ξεπερνά το 15%.

Ο συνδυασμός επιτυχίας, τόνισε, του Ασφαλιστή, Προσωπικού και Εταιρείας με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, δημιουργούν την πιο συμπαγή και δυνατή ομάδα στην αγορά. «Κοιτάζοντας μπροστά ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Να δημιουργήσουμε την εταιρεία των €100εκατομμυρίων, με παραγωγή από την Κύπρο και την Ευρώπη. Να είμαστε η εταιρεία επιλογής του πελάτη για την προϊοντική μας υπεροχή, και άριστη εξυπηρέτηση με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο. Να είμαστε μπροστά από την εποχή μας σε τεχνολογία και να προσθέτουμε αξία στα ασφάλιστρα που ο πελάτης μας πληρώνει, με νέες υπηρεσίες και καινοτόμες ιδέες», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Κρίς Γεωργιάδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους συμβάλλοντες στην επιτυχία δηλώνοντας πεπεισμένος ότι ακόμη τα καλύτερα έρχονται.

Ο κ. Ghazi Abunahl, μέτοχος και Πρόεδρος της Nest Investments, στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία που ακολουθεί τη Trust και ευχήθηκε το 2024 να αποτελέσει ένα ακόμη ορόσημο στην εξέλιξη της εταιρείας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή Ηλία Βρεττό και την μπάντα του, οι οποίοι έφτασαν στην Κύπρο για το σκοπό αυτό, σε ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα, δίνοντας μία έντονη μουσική νότα στη βραδιά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση