ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Universal Life: Η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο με την πιστοποίηση Great Place to Work®

Η πιστοποίηση αυτή δίδεται μετά από αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος ενός οργανισμού από τους ίδιους τους ανθρώπους του

Δελτίο Τύπου

Η Universal Life με περηφάνια ανακοινώνει ότι γίνεται η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο που εξασφαλίζει την παγκοσμίου εμβέλειας πιστοποίηση Great Place to Work®. Η πιστοποίηση αυτή δίδεται μετά από αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος ενός οργανισμού από τους ίδιους τους ανθρώπους του μέσω του μοντέλου αξιών που ανέπτυξε η Great Place to Work®. Η συγκεκριμένη μεθοδολογία αποσκοπεί στην μέτρηση της εμπιστοσύνης που δείχνει το ανθρώπινο δυναμικό μιας εταιρείας στην ηγεσία του και κατ’ επέκταση τον ίδιο τον οργανισμό του, την υπερηφάνεια που αισθάνονται για το έργο που επιτελούν οι ίδιοι αλλά και η εταιρεία γενικότερα καθώς και τη συντροφικότητα που απολαμβάνουν με τους συναδέλφους τους.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Κυριάκος Ιακωβίδης ανέφερε, «Ο ασφαλιστικός και ευρύτερος χρηματοοικονομικός τομέας στηρίζεται σε καθοριστικό βαθμό στο ανθρώπινο δυναμικό που εργοδοτεί και κατά συνέπεια στην ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος. Η Universal Life ήταν η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που επέλεξε να αξιολογήσει αυτή τη σημαντική παράμετρο χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία μας. Συγχαίρουμε την Universal Life για την πρωτοβουλία της και την επιτυχή πιστοποίηση της».

Εκ μέρους της Universal Life, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής Έβαν Γαβάς δήλωσε: «Αποτελεί για εμάς τιμή και προνόμιο η αναγνώριση από τους ανθρώπους μας σαν Great Place To Work. Στην Universal Life ήταν και θα είναι πάντα προτεραιότητά μας η δημιουργία ενός ανοιχτού και συμμετοχικού εργασιακού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο οι άνθρωποί μας να νιώθουν ότι μπορούν να καινοτομούν, να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται, λαμβάνοντας σεβασμό και νιώθοντας περηφάνια για το έργο που επιτελούν. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, με γνώμονα τις αξίες μας, προς αυτή την κατεύθυνση με στόχο την συνεχή βελτίωσή μας».

Η Universal Life ήταν η πρώτη Κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1970 με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του ασφαλιστικού τομέα στην Κύπρο. Κατέστησε το όνομά της συνώνυμο με την ασφάλεια ζωής και υγείας στην Κύπρο, πρωτοστατώντας στην εισαγωγή θεσμών και σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθώς και στη δημιουργία και καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης στους Κύπριους. Σήμερα, η Universal Life, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον Κλάδο Ζωής και με διαφορά η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον Κλάδο Υγείας στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση