ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Universal Life: Ντύνεται Μωβ και στηρίζει ως Μέγας Χορηγός την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Παγκρεατικό Καρκίνο

Δελτίο Τύπου

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας μέρας Παγκρεατικού Καρκίνου στις 17 Νοεμβρίου 2022, η Universal Life ως Μέγας Χορηγός της «Αλθέα» αλλά και ως Διαχρονικός Χορηγός και συνοδοιπόρος του ΠΑΣΥΚΑΦ για 33 ολόκληρα χρόνια, ανταποκρίθηκε και πάλι στο κάλεσμα για συμμετοχή στη κινητοποίηση για διαφώτιση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον παγκρεατικό καρκίνο.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Παγκρεατικό Καρκίνο η οποία διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΚΑΦ μαζί με 105 οργανισμούς ασθενών από όλο τον κόσμο, έχουν φωταγωγηθεί το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου κτίρια ορόσημα στην Κύπρο όπως και παγκοσμίως. Η Universal Life δήλωσε για άλλη μια φορά παρών στη συγκεκριμένη δράση με τη συμβολική φωταγώγηση των κεντρικών γραφείων της στη Λευκωσία.

Εκ μέρους της Universal Life, η κα Αιμιλία Ορφανίδου δήλωσε πως για μια ακόμα χρονιά η Παγκόσμια μέρα Παγκρεατικού Καρκίνου δίνει την αφορμή να ενώσουμε τις φωνές μας και να συμβάλουμε προς το στόχο της έγκαιρης ενημέρωσης και πρόληψης. Αναφερόμενη επίσης στο συμβολισμό του χρώματος μωβ, η κα Ορφανίδου σημείωσε ότι αυτό αντικατοπτρίζει την πνευματική εξέλιξη, τη γνώση και τον οραματισμό, στοιχεία που απηχούν τις κοινές προσπάθειες του ΠΑΣΥΚΑΦ και της Universal Life για την ευαισθητοποίηση για τον Παγκρεατικό Καρκίνο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση