ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χαιρετίζει η ΟΣΙΚΑ για την άρση των περιοριστικών μέτρων

Ο στόχος και οι προβλέψεις τους για έναρξη λειτουργίας των επιχειρήσεων τους στα τέλη Φεβρουαρίου τους δικαιώνει, ανέφερε ο κ. Θρασυβούλου

ΚΥΠΕ

Tην ικανοποίηση της για την άρση των περιοριστικών μέτρων εκφράζει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Θρασυβούλου σημειώνει πως η άρση των περιοριστικών μέτρων αποτελούν τονωτική ένωση για τα κέντρα εστίασης και διασκέδασης αφού επιτρέπεται ταυτόχρονα και στους ανεμβολίαστους να επισκέπτονται τους χώρους εστίασης. Πρόσθεσε επίσης πως ο στόχος και οι προβλέψεις τους για έναρξη λειτουργίας των επιχειρήσεων τους στα τέλη Φεβρουαρίου τους δικαιώνει.

Επιπρόσθετα ο κ. Θρασυβούλου σημειώνει πως η ΟΣΙΚΑ χαιρετίζει τις χαλαρώσεις για τα μέτρα από πλευράς Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Μεταφορών σε σχέση με την διακίνηση στους αερολιμένες.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την δυστοκία στην εξεύρεση εργατικού δυναμικού και κάλεσε τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αλλά και Εσωτερικών να προβούν στις δέουσες ενέργειες για το πρόβλημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση