ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χριστουγεννιάτικη απόδραση για τα παιδιά της παιδικής στέγης «Σπίτι της Ελπίδας» του Hope for Children CRC Policy Centre, από την Alpha Bank

Δελτίο Τύπου

Η Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει το ''Hope For Children'' CRC Policy Centre, τον διεθνή ανθρωπιστικό, ανεξάρτητο οργανισμό, που ασχολείται με την υπεράσπιση και προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, η Τράπεζα σχεδίασε και διοργάνωσε την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 μία ευχάριστη δράση για τα 45 παιδιά της παιδικής στέγης «Σπίτι της Ελπίδας» του Hope For Children που φιλοξενεί, φροντίζει και στηρίζει ασυνόδευτα παιδιά με τη συνεργασία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας. Τα παιδιά που φιλοξενούνται στην παιδική στέγη είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα παίζοντας στα δωμάτια απόδρασης του Brain Game στη Λευκωσία.

Παράλληλα, η Τράπεζα προσέφερε στην παιδική στέγη κινητά τηλέφωνα και tablets, για τις ανάγκες των παιδιών αλλά και των συνοδών τους, τα οποία θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς επικοινωνίας των παιδιών, αλλά και για την παρακολούθηση διαφόρων επιμορφωτικών προγραμμάτων και τη χρήση εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εφαρμογών.

Άλλη μία πράξη κοινωνικής συνεισφοράς της Alpha Bank Cyprus Ltd, υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας για τη διασφάλιση και προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση