ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ΕΤΥΚ έλαβε προσαύξηση και ΑΤΑ από την JCC

Η εταιρεία αποφάσισε να παραχωρήσει αναδρομικά από τον Ιανουάριο την ετήσια προσαύξηση και ΑΤΑ

Newsroom K

Ακυρώνεται η στάση εργασίας της ΕΤΥΚ στην εταιρεία πληρωμών JCC Payments που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, αφού η εταιρεία αποφάσισε να παραχωρήσει αναδρομικά για το 2019 από τον Ιανουάριο την ετήσια προσαύξηση και την ΑΤΑ.

Σύμφωνα με εγκύκλιο της ένωσης τραπεζικών υπαλλήλων κύπρου, ανακοίνωσε πως το Διοικητικό Συμβούλιο της JCC αποφάσισε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου με το μισθολόγιο του τρέχοντος μήνα, να παραχωρήσει την ετήσια προσαύξηση και την ΑΤΑ σε όλο το προσωπικό με αναδρομική ισχύ από 1/1/2019. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την Οργάνωση, η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 10/10/2019, η στάση εργασίας ακυρώνεται.

"Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη, αφού έτσι θα αποκατασταθεί η εργασιακή ηρεμία εντός της Εταιρείας και θα αποφευχθούν οι άσκοπες και επιζήμιες αντιπαραθέσεις", αναφέρει χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωσή της.

"Η Οργάνωσή μας χαιρετίζει τη θετική στάση που επέδειξε τελικά η Διοίκηση της Εταιρείας, που με τον τρόπο αυτό επιδεικνύει σεβασμό προς τις υφιστάμενες συμφωνίες, τους εργασιακούς θεσμούς αλλά και προς τους ίδιους τους συναδέλφους.Ταυτόχρονα θέλουμε να συγχαρούμε το σύνολο των συναδέλφων της Εταιρείας JCC που όλο αυτό το διάστημα επέδειξαν υποδειγματική συνοχή και συσπείρωση, συστατικά που ήταν καταλυτικά στην επίλυση του προβλήματος αυτού", καταλήγει η εγκύκλιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση