ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αρχίζουν τον Ιούλιο τα έργα της Β Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας

Το Συμβόλαιο οριοθετείται από τις οδούς Ίσσου και διαμέσου του πεζόδρομου προς την οδό Εκβατάνων και στη συνέχεια προς την οδό Φρίξου Παναγιώτου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Αρχίζουν τον Ιούλιο τα έργα της Β Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας. Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακς αναφέρεται ότι «υπογράφηκε πρόσφατα στα γραφεία του Συμβούλιου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΥΛ) το Συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ του ΣΑΛ και της εργοληπτικής Εταιρείας Sandworks (Ormidhia) Ltd για ένα ακόμα κατασκευαστικό έργο της Β΄ Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας».

Το έργο αφορά την κατασκευή 175 m αγωγών ομβρίων υδάτων διαμέτρου Φ1000mm, την κατασκευή 5 φρεατίων επισκέψεως και την κατασκευή 14 σχαρών υδροσυλλογής ομβρίων διαμέτρου Φ160mm.

Το Συμβόλαιο οριοθετείται από τις οδούς Ίσσου και διαμέσου του πεζόδρομου προς την οδό Εκβατάνων και στη συνέχεια προς την οδό Φρίξου Παναγιώτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στην εργοληπτική εταιρεία Sandworks (Ormidhia) Ltd κατακυρώθηκε το έργο αξίας €134.350,00 πλέον ΦΠΑ, κατόπιν δημόσιου διαγωνισμού. Τα κατασκευαστικά έργα θα αρχίσουν αρχές Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν μέσα σε τρεις μήνες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση