ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διευθυντής Κτηματολογίου: Προσπάθεια επαναφοράς ορισμένων δραστηριοτήτων από Τετάρτη

Στόχος είναι να ξεκινήσουν ορισμένες λειτουργίες, όπως μεταβιβάσεις, υποθήκες και καταθέσεις εμπράγματων βαρών στη Λευκωσία

ΚΥΠΕ

Οι τεχνικοί στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας (ΤΚΧ) συνεχίζουν τις εσωτερικές δοκιμές προκειμένου αύριο, Τετάρτη να ξεκινήσουν ορισμένες δραστηριότητες από το επαρχιακό γραφείο Λευκωσίας, δήλωσε ο Διευθυντής του Κτηματολογίου Ελίκκος Ηλία.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικτυακή Πύλη του Κτηματολογίου έχει τεθεί εκτός λειτουργίας από την περασμένη Τετάρτη ως αποτέλεσμα της κυβερνοεπίθεσης που έχει δεχθεί.

Όπως ανέφερε ο κ. Ηλία πλέον ο στόχος είναι να ξεκινήσουν ορισμένες δραστηριότητες όπως μεταβιβάσεις, υποθήκες και καταθέσεις εμπράγματων βαρών, αρχής γενομένης από το επαρχιακό γραφείο της Λευκωσίας και στη συνέχεια οι δραστηριότητες αυτές να επεκτείνονται και στα άλλα επαρχιακά γραφεία.

«Αυτή την στιγμή είμαστε στο στάδιο των εσωτερικών δοκιμών», είπε ο κ. Ηλία, προσθέτοντας ότι θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση γύρω στο μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλία, ο στόχος είναι να ξεκινήσουμε αύριο στη Λευκωσία και σταδιακά τις επόμενες μέρες να εντάσσουμε ένα επαρχιακό γραφείο την ημέρα.

Ο Διευθυντής του ΤΚΧ είπε τέλος ότι θα χρειαστεί κάποιο επιπλέον χρονικό διάστημα μέχρι την ολική επαναλειτουργία της πύλης του Κτηματολογίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση