ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επαναφορά πασχαλινού επιδόματος με κριτήρια του 2013 ζητά η ΕΚΥΣΥ

Είναι σημαντικά μειωμένο το εισοδηματικό κριτήριο για το επίδομα σε σχέση με το όριο της φτώχειας, σημειώνει στην επιστολή της προς την Υπ.Εργασίας

ΚΥΠΕ

Η ΕΚΥΣΥ με επιστολή στην Υπουργό Εργασίας ζητά την επαναφορά του Πασχαλινού επιδόματος με βάση τα κριτήρια πριν το 2013 σημειώνοντας σε ανακοίνωσή της πως είναι σημαντικά μειωμένο το εισοδηματικό κριτήριο για το επίδομα σε σχέση με το όριο της φτώχειας.

Η ΕΚΥΣΥ “με την ευκαιρία των γιορτών του Πάσχα επαναφέρει με επιστολή της ημ. 6/4/2021 προς την Υπουργό Εργασίας την εισήγησή της για παραχώρηση Πασχαλινού επιδόματος με βάση τα κριτήρια που ίσχυαν πριν από τη σημαντική διαφοροποίηση τους το 2013”.

Με βάση τα κριτήρια που καθόρισε η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια αλλά και τα κριτήρια του 2018 καθώς και τα περσινά, δυστυχώς η μεγάλη πλειοψηφία ακόμα και των χαμηλοσυνταξιούχων εξακολουθεί να μην δικαιούται το πασχαλινό επίδομα, το οποίο μειώθηκε στα €190, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η ΕΚΥΣΥ ζητά τέλος από την Υπουργό Εργασίας την επαναφορά του δικαιώματος που είχαν όλοι οι χαμηλοσυνταξιούχοι την περίοδο του Πάσχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση