ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επίσκεψη στην Ολλανδία πραγματοποιεί ο Υφυπουργός Ναυτιλίας

Με στόχο την προώθηση και προβολή της Κυπριακής Ναυτιλίας

ΚΥΠΕ

Με στόχο την προώθηση και προβολή της Κυπριακής Ναυτιλίας, μέσα από σειρά συναντήσεων με ναυτιλιακές εταιρείες, αναχωρεί σήμερα για την Ολλανδία ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου, κατά τη διήμερη παραμονή του στην Ολλανδία, ο κ. Δημητριάδης θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το Στρατηγικό Όραμα για την Κυπριακή Ναυτιλία «SEA Change 2030» και να αναπτύξει τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ποιοτικό κέντρο δραστηριοποίησης ναυτιλιακών εταιρειών και εγγραφής πλοίων στο κυπριακό νηολόγιο.

Επιπρόσθετα, ο Υφυπουργός, θα παραστεί στην τελετή βάφτισης νεότευκτου πλοίου, που θα υψώσει την κυπριακή σημαία, ενώ θα παραθέσει συνεντεύξεις σε εκπροσώπους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια ναυτιλία, παρουσιάζοντας παράλληλα την προσέγγιση της Κύπρου καθώς και τις εθνικές δράσεις και πρωτοβουλίες που στηρίζουν την αειφόρο ανάπτυξη του τομέα.

Ο Βασίλης Δημητριάδης θα συνοδεύεται από την Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Υφυπουργείου Ναυτιλίας Λιάνα Χαραλάμπους-Τάνου, καθώς και από την Πρέσβειρα της Κύπρου στην Ολλανδία, Φράνσις Λανίτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση