ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου - Ελλάδας: Θετική η συνεργασία των δύο χωρών στον τουρισμό

Ο Σύνδεσμος, όπως πάντα, θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου και τη Διεύθυνση του ΕΟΤ στην Κύπρο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας χαιρετίζει ως πολύ θετικό βήμα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού στον τουρισμό την πρόθεση των κυβερνήσεων Κύπρου – Ελλάδας να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν για ανταλλαγή τουριστών.

Σε ανακοίνωση ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας τονίζει ότι οι δύο χώρες μπορούν να καλύψουν μέρος των απωλειών τους σε τουρισμό, αν δώσουν γενναιόδωρα κίνητρα στους πολίτες των χωρών τους για να αλληλο-επισκεφθούν το καλοκαίρι την Κύπρο και την Ελλάδα. Ακόμα, ο Σύνδεσμος επαναλαμβάνει την πάγια εισήγηση του για κοινά τουριστικά πακέτα Κύπρου – Ελλάδας, που ειδικά φέτος μπορούν να προσφερθούν σε χώρες που έχουν μειωμένα κρούσματα κορωνοϊού, με τις ανάλογες υγειονομικές προφυλάξεις που θα ισχύσουν για τους τουρίστες.

Ο Σύνδεσμος, όπως πάντα, θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου και τη Διεύθυνση του ΕΟΤ στην Κύπρο, προκειμένου αυτές οι πρωτοβουλίες να πάρουν σάρκα και οστά για το καλό των δύο χωρών, προσθέτει. Τέλος, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι θα συνδράμει όσο μπορεί για να προχωρήσει η στενή τουριστική συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας, καθώς και η ακτοπλοϊκή σύνδεση Λεμεσού - Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση