ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έτοιμη η Πόλη Χρυσοχούς να υποδεχτεί τους επισκέπτες της

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται αυξημένη τουριστική κίνηση

ΚΥΠΕ

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς για να υποδεχτεί τους τουρίστες, ντόπιους και ξένους, τον Αύγουστο. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφής ανέφερε πως τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται αυξημένη τουριστική κίνηση, σημειώνοντας πως η τοπική αρχή τηρεί όλα τα μέτρα υγιεινής σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα, όπως σε παγκύπρια κλίμακα σημειωθεί μείωση των κρουσμάτων, ούτως ώστε «να μπορέσουμε να εισέλθουμε στη κανονικότητα». Αυτή την στιγμή, συνέχισε, όλα τα κέντρα αναψυχής αλλά και τα ξενοδοχειακά καταλύματα στο διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς βρίσκονται σε λειτουργία. Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς, τόνισε ο κ. Παπαχριστοφή, έχει ήδη ετοιμάσει το παραλιακό μέτωπο με εργασίες καθαριότητας αλλά και το οδικό δίκτυο ώστε να δεχτεί τους επισκέπτες του.

Επεσήμανε ωστόσο πως δεν υποβλήθηκε καμία προσφορά στην διαδικασία που είχε προκηρύξει ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς σε σχέση με την παροχή διευκολύνσεων σε διάφορα σημεία της παραλίας που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Αναφορικά με το Νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως σήμερα δεν λειτουργούν οι θάλαμοι νοσηλείας, σημειώνοντας πως αναμένουν εφόσον ξεπεραστεί η κατάσταση, να επιστρέψουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς που έχουν μεταβεί στα Νοσοκομεία Πάφου και Λεμεσού για να υποστηρίξουν τους θαλάμους.

Ο κ. Παπαχριστοφή είπε πως οι πολίτες άρχισαν να προσέχουν περισσότερο και εφαρμόζουν τα μέτρα που συστήνει το Υπουργείο Υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση