ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κατεχόμενα: Ξεκινά διαδικτυακή τουριστική εκστρατεία

«VisitNCY» η κωδική ονομασία της νέας διαδικτυακής εκστρατείας για προσέλκυση του ενδιαφέροντος των τουριστών στα κατεχόμενα

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Τις σύγχρονες δυνατότητες του διαδικτύου επιστρατεύει η τουρκοκυπριακή ηγεσία για να προσελκύσει τουρίστες και να ξεπεράσει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Πριν από λίγες ώρες, η «κυβέρνηση» ξεκίνησε την διαδικτυακή εκστρατεία, η οποία έχει στο επίκεντρο της την λέξη-hashtag «visitNCY». Κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας είναι η φράση «μείνε ασφαλής».

Με την δρομολόγηση της νέας ενημερωτικής εκστρατείας στο εξωτερικό, η τ/κ ηγεσία θέτει σε λειτουργία μια νέα ιστοσελίδα, η οποία προβάλλει τα αξιοθέατα και τις δυνατότητες που παρέχει το βόρειο τμήμα της Κύπρου στους τουρίστες και επισκέπτες.

Παράλληλα, το «Υπουργείο Τουρισμού» προχωρά σε εκστρατείες σε διάφορες πύλες και υπηρεσίες του διαδικτύου όπως το Youtube, Instagram, twitter και facebook.

Η νέα προσπάθεια έρχεται στα πλαίσια του «ανοίγματος» των κατεχομένων προς τον έξω κόσμο και τον στόχο της σταδιακής επιστροφής των τουριστών από τις αρχές του Ιουλίου στο βόρειο κομμάτι του νησιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Νίκου Στέλγια

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X