ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:31
 

Μειωμένη κατά 10% η επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής τον Αύγουστο

Ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως τα κέντρα αναψυχής αυτή την περίοδο δέχονται επισκέπτες από τον εγχώριο τουρισμό αλλά και Ισραηλίτες

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στο 10% μειωμένη είναι η επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής στην Επαρχία Πάφου τον μήνα Αύγουστο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) και πρόεδρο του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτο Θρασυβούλου(ΣΙΚΑΠ).

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως η επισκεψιμότητα του φετινού Αυγούστου κυμαίνεται στο 70% με 80% ενώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο αυτή κυμαίνονταν στο 80% με 90%. Ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως τα κέντρα αναψυχής αυτή την περίοδο δέχονται επισκέπτες από τον εγχώριο τουρισμό αλλά και Ισραηλίτες.

Όπως διαφαίνεται πρόσθεσε, οι Ισραηλίτες βρήκαν την Κύπρο πιο οικονομική από την χώρα τους, ενώ η αναβαθμισμένη εικόνα της πόλης προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Σε σχέση με τον Σεπτέμβριο μήνα, ο κ.Θρασυβούλου ανέφερε, πως η κίνηση στα κέντρα αναψυχής δεν αναμένεται να κυμανθεί ικανοποιητική, ωστόσο πιο καλός μήνας προβλέπεται, ο Οκτώβριος , όπως είπε. Επειδή ωστόσο πολλοί επισκέπτες προγραμματίζουν τις διακοπές τους το τελευταίο "λεπτό", η κατάσταση, όπως εκτίμησε της επισκεψιμότητας του Σεπτέμβρη μήνα μπορεί να αναστραφεί.

Εμείς είπε «ως ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής, επιδιώκουμε την ποιοτική επισκεψιμότητα κατά τους μήνες Σεπτέμβρη, Οκτώβρη». Ερωτηθείς σχετικά ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ επανέλαβε πως το πρόβλημα της εξεύρεσης εργατικού δυναμικού απασχολεί έντονα τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής. Κάλεσε τέλος την Υπουργό Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου να τροχιοδρομήσει την αναβάθμιση της εκπαίδευσης του προσωπικού για την ποιοτική προσφορά υπηρεσιών.

Με τις αναστολές των εργασιών, πρέπει ο εργαζόμενος να υποχρεούται τουλάχιστον για περίοδο τριών εβδομάδων να εισέρχεται σε πρόγραμμα κατάρτισης, κατέληξε .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Γ. Εισαγγελέας: Καμία πολιτική ευθύνη δεν λήφθηκε από Ερ. Επιτροπές για Μαρί και Συνεργατισμό

«Nα με συγχωράει ο κατά τα άλλα συμπαθής Γ.Εισαγγελέας, όμως από όσα ο ίδιος δηλώνει, μας δίνει το δικαίωμα ...»
ΑΚΑ  |  12:16

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X