ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:41
 

O ΣΕΛΚ γίνεται μέλος της ΟΕΒ

Η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και επισφραγίζει μια πολυετή, γόνιμη και πολυεπίπεδη συνεργασία των δύο Φορέων

Newsroom K

H Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν ότι ο ΣΕΛΚ γίνεται Μέλος της ΟΕΒ με ισχύ από 1/1/2020.

Ο ΣΕΛΚ είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο από την Κυπριακή Δημοκρατία επαγγελματικό Σώμα λογιστών, αρμόδιο για τη ρύθμιση και εποπτεία του λογιστικού επαγγέλματος, καθώς και για άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες των μελών και επιτελεί σημαντικότατο ρόλο στην οικονομία του τόπου.

Η απόφαση του ΣΕΛΚ λήφθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και επισφραγίζει μια πολυετή, γόνιμη και πολυεπίπεδη συνεργασία των δύο Φορέων.

Οι απόψεις και θέσεις που ΟΕΒ και ΣΕΛΚ προωθούν σε θέματα οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης, είναι συχνά ταυτόσημες, γι’ αυτό και η στενότερη συνεργασία των δύο θα πολλαπλασιάσει τον θετικό αντίκτυπο των κοινών τους δράσεων επί της οικονομίας.

O Πρόεδρος της ΟΕΒ, κ. Γιώργος Πέτρου καλωσόρισε την αντιπροσωπεία του ΣΕΛΚ, δηλώνοντας ότι η Ομοσπονδία θα παρέχει κάθε δυνατή στήριξη για επίτευξη των στόχων και σκοπών του ΣΕΛΚ.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΣΕΛΚ κ. Δημήτρης Βάκης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι, η αναβάθμιση και θεσμοθέτηση της σχέσης των δύο Οργανώσεων, θα συμβάλει στην διαμόρφωση και προώθηση ορθολογικών επιλογών για το καλό του τόπου και πρόσθεσε ότι, ο ΣΕΛΚ θα ενισχύσει την ΟΕΒ στην επίτευξη των δικών της στόχων.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ευρωβαρόμετρο: Δυσπιστούν έναντι των κομμάτων οι Κύπριοι

«Ε! Πως να το κάνουμε; Είμαστε «δύσπιστοι» εμείς εδώ στην Κύπρο!! Παρ΄ όλο που τα Κόμματα μας ...»
YIANNOULIS  |  11:09

Ευρωβαρόμετρο: Δυσπιστούν έναντι των κομμάτων οι Κύπριοι

«Βλέποντας το debate της κακιάς ώρας που είδαμε προ ημερών, δεν βλέπω το λόγο γιατί να εμπιστευτώ τα ...»
ΑΚΑ  |  09:28

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Το όνομά του, Ανδρέας, ο πολυμήχανος βασιλιάς της δημοσιογραφίας σε εφημερίδα της Κύπρου που μαζί με ...»
Yiannos  |  07:58

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Μα εμείς ξυπνήσαμε! Σταματήστε επιτέλους! Δεν δεχόμαστε να μας περιπαίζετε με τις δήθεν ατοπίες του ...»
Yiannos  |  07:58

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X