ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όμιλος Τζιοβάννη: Εξυπηρετούνται κανονικά όλα τα δάνεια

Η ανακοίνωση του ομίλου

ΚΥΠΕ

Εξυπηρετούνται κανονικά όλα τα δάνεια του που αναγράφονται στη λίστα Γιωρκάτζη, αναφέρει ο Όμιλος Τζιοβάννη.

Σε σημερινή ανακοίνωση, ο Όμιλος Τζιοβάννη αναφέρει ότι «στόχο έχει τη συνέχιση της τήρησης των δανειακών του υποχρεώσεων με πλήρη συνέπεια» και προσθέτει πως «σε καμία περίπτωση δεν έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης».

«Η λίστα ως έχει στηρίζεται σε στοιχεία τα οποία όχι μόνο δεν ισχύουν αλλά αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από το πραγματικό ζητούμενο το οποίο θα έπρεπε να είναι η πιθανή προνομιακή μεταχείριση πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων ή και πιθανές διαγραφές», προσθέτει.

Αναλυτικά, ο Όμιλος Τζιοβάννη αναφέρει ότι όσον αφορά την Τράπεζα Κύπρου, διατηρεί τρία δάνεια της τάξης των €4 εκ. σήμερα τα οποία αποπληρώνονται κανονικά χωρίς οποιεσδήποτε καθυστερήσεις, ενώ στην Ελληνική Τράπεζα «διατηρούσε δανεισμό ο οποίος αποπληρώθηκε πλήρως τον Σεπτέμβριο του 2020».

Ο Όμιλος αναφέρει επίσης ότι εξυπηρετεί δανεισμό της εταιρείας NAPΑLAND ESTATES LIMITED η οποία αποτελεί κοινοπραξία με άλλο κατασκευαστή και προσθέτει πως «ο δανεισμός αυτός διατηρείται με εταιρεία εξαγοράς πιστωτικών διευκολύνσεων, μετά από την πώληση του εν λόγω δανεισμού από την Τράπεζα Κύπρου».

Ο Όμιλος Τζιοβάννη αναφέρει ότι έχει αναλάβει με γραπτή συμφωνία την αποπληρωμή του δανεισμού που του αναλογεί, της τάξεως των €1.6 εκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση