ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Opiniocracy: Πως κρίνετε το έργο Γιωρκάτζη ως Διοικήτρια της Κεντρικής;

Τι κληρονομιά αφήνει μετά από πέντε χρόνια διακυβέρνησής της στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου;

Newsroom K

Διαδικτυακή έρευνα προτείνει στους αναγνώστες η «Καθημερινή» σε συνεργασία με την εταιρεία Opiniocracy, ώστε να θέσουν τις απόψεις τους για το έργο που διετέλεσε η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Χρυστάλλα Γιωρκάτζη κατά την πενταετία διακυβέρνησής της από τον Απρίλιο του 2014.

Η θητεία της Διοικήτριας φτάνει και επισήμως στο τέλος της, με την Προεδρία της Δημοκρατίας να ανακοινώνει την αντικατάστασή της με την πρώην Έφορο Αποκρατικοποιήσεων και Εκτελεστικό Μέλος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Κωνσταντίνο Ηροδότου.

Η πρώην Γενική Ελέγκτρια της Δημοκρατίας ανέλαβε τη θέση της Διοικήτριας σε μία περίοδο βαθιάς ύφεσης για την κυπριακή οικονομία και εν μέσω δημοσιονομικού προγράμματος (μνημονίου). Φτάνοντας αισίως στο 2019 η κυπριακή οικονομία διανύει περίοδο μεγάλης ανάπτυξης, με ισχυρούς οικονομικούς δείκτες και θετικές προοπτικές. Θεσμοί και Κυβέρνηση έχουν πολλάκις τονίσει πως δεν επιτρέπεται πλέον δημοσιονομική χαλάρωση, μεταρρυθμιστική κόπωση και επιβάλλεται να διαφυλαχθεί ο τραπεζικός τομέας της Κύπρου.

Η κ. Γιωρκάτζη απασχόλησε πολλές φορές θεσμούς, μέσα μαζικής ενημέρωσης και την κοινή γνώμη για τους χειρισμούς που άπτονται των τραπεζικών θεμάτων. Το έργο που αφήνει πίσω η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας για την περίοδο 2014 – 2019 έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να κριθεί.

Εσείς τι πιστεύετε;

*Εάν βλέπετε την εφαρμογή της «Κ» (app) και θέλετε να ψηφίσετε πατήστε ΕΔΩ για να εμφανιστεί το γράφημα της δημοσκόπησης

 

 

Λίγα λόγια για το Opiniocracy

Είναι ένα κυπριακό start up υψηλής τεχνολογίας και κύρους που εξελίσσει τεχνολογία για ψηφιακές έρευνες. Ο κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίσει από το ίδιο IP μόνο μια φορά. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Νομίζω ότι είναι αφελές να ζητάτε από τους αναγνώστες σας να ψηφίσετε ,όταν οι πλειστοι από εμάς δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα καθήκοντα της ,και ο ρόλος που είχε καθήκον να έχει στα θέματα της οικονομίας

Ευφη Δημητριου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

#PoliticsBlog Το νέο Υπουργικό και τα σενάρια για 3η θητεία του Νίκαρου

«Επι εποχης Τασου ο Νικαρος δηλωνε οτι δεν επιθυμει να ειναι Προεδρος ενος κρατους με συνορα στο Ληδρα ...»
Γιωργος Χ  |  07:47

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X