ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Όποιος συνταξιούχος παίρνει κάτω από 710 να έρθει στο Υπουργείο» (βίντεο)

Θα καθορίσω μια ολόκληρη μέρα, για να έρθουν οι άνθρωποι να τα πούμε δήλωσε ο Κυριάκος Κούσιος

Του Ανδρέα Κόκκινου

Κάλεσμα προς τους συνταξιούχους που λαμβάνουν κάτω από 710 ευρώ, για να μεταβούν στο Υπουργείο Εργασίας να συζητήσουν μαζί του και να τους συμπληρωθεί το υπόλοιπο έκανε μέσα από την εκπομπή Alpha Καλημέρα ο υπουργός Εργασίας Κυριάκος Κούσιος. 

«Δεν δέχομαι ότι υπάρχει συνταξιούχος που παίρνει κάτω από €710 αν είναι μόνος του και 1210€ για ζευγάρι» ανέφερε χαρακτηριστικά, με την παρουσιάστρια της εκπομπής να του αναφέρει ότι δέχεται μηνύματα από τηλεθεατές που ισχυρίζονται ότι παίρνουν λιγότερα. Ο κύριος Κούσιος απάντησε πως δεν λένε την αλήθεια όντας κατηγορηματικός ενώ στη συνέχεια προέβη σε κάλεσμα λέγοντας πως εάν υπάρχει συνταξιούχος που παίρνει λιγότερα θα του συμπληρωθούν για να ανέλθουν στα 710 ενώ εάν είναι ζευγάρι στα 1210 αντίστοιχα. 

Όποιος δεν τα παίρνει να'ρθει εδώ στο Υπουργείο και θα τον δεχτώ, το διαβεβαιώ οποιοδήποτε ραντεβού και να έχω. Θα καθορίσω μια ολόκληρη μέρα από τις 7κ30 το πρωί μέχρι τις 19κ30 το βράδυ για να ρθουν οι άνθρωποι που δεν παίρνουν 710 ευρώ να το δούμε. Δεν θα'ρθει κανένας, ανέφερε καταληκτικά.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ανδρέα Κόκκινου

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση