ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ξαναβλέπουν το θέμα της ΑΗΚ στις 13 Ιανουαρίου

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν τα Υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Εμπορίου, οι συντεχνίες εργαζομένων και το ΔΣ του οργανισμού  

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνάντηση όλων των πλευρών προγραμματίζεται την άλλη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Υπουργό Εργασίας Κυριάκο Κούσιο. Συγκεκριμένα, η συνάντηση έχει οριστεί για την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ώστε να συζητηθούν εκ νέου τα αιτήματα των συντεχνιών της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να αποφευχθούν τα απεργιακά μέτρα που είχαν εξαγγελθεί τον προηγούμενο μήνα.

Μιλώντας στην «Κ» ο υπουργός Εργασίας Κυριάκος Κούσιος ανέφερε ότι κατά τη σημερινή συνάντηση με τους δύο Υπουργούς, Οικονομικών και Εμπορίου, έγινε μια ενημέρωση για τις κινήσεις του ιδίου και καθορίστηκε μια ενδεικτική ημερομηνία για την συνάντηση όλων των πλευρών. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ότι θα έχει και την ενημέρωση από το συμβούλιο της ΑΗΚ για λεπτομέρειες τις οποίες έχει ζητήσει και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση, όπως ανέφερε.

Τόνισε, ότι ο ρόλος του ιδίου είναι διαμεσολαβητικός και το κατά πόσο μπορούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων είναι κάτι που εναπόκειται στους Υπουργούς Οικονομικών και Ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση